Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Už zúri aj Dara Rolins: Konflikt Rytmusa a Homolu sa vyostruje!

Matěj Homola svoje nedosiahol. Rytmus opäť zverejnil fotku jeho dcéry Laury. Zobraziť galériu (10)
Matěj Homola svoje nedosiahol. Rytmus opäť zverejnil fotku jeho dcéry Laury.

PRAHA - Nečakaná dohra! Patrik Rytmus Vrbovský (35) nedávno zverejnil na svojom facebookovom profile fotografiu dcéry Dary Rolins (39). Otec dievčatka Matěj Homola (39) sa proti tomu ohradil a raper záber zmazal. Neskôr sa však zrejme rozhodol, že nebude „mäkký”. Najnovšie totiž zavesil na internet spoločnú fotografiu s malou Laurou. Nechal pri nej odkaz pre českého hudobníka. Hoci chcela pop diva zaujať v chlapskom konflikte neutrálne stanovisko, došla jej trpezlivosť.

Najprv poslúchol, teraz sa vzbúril! Patrik Vrbovský sa nedávno dostal do konfliktu s Matějom Homolom. Dôvodom bola fotografia Laury Homolovej, ktorú zavesil slovenský raper na svoju stánku na Facebooku. Biologickému otcovi sa to nepáčilo. Hudobníkovi preto napísal, že ho tým nas*al. Vyzval Rytmusa, aby záber odstránil. On jeho požiadavku poslušne a bez akýchkoľvek námietok či komentárov splnil.

Ako sa však ukázalo, neurobil tak z dôvodu, aby sa vyhol konfliktu. Išlo skôr o ticho pred búrkou. Vo štvrtok totiž na svoj profil náročky zavesil nový záber, na ktorom pózuje so štvorročnou Laurou. „Matěj, či sa ti to páči alebo nie, tak toto malé dievčatko patrí aj do môjho života. Je to dcéra mojej frajerky, s ktorou žijem. Tváriť sa, že Laura nie je členom rodiny, mi príde divné. Nepasujem sa do úlohy jej otca, ale počítaj s tým, že spoločných fotiek zrejme uvidíš viac,” napísal raper s tým, aby Homola prestal hrotiť situáciu.

Dara Rolins je teraz medzi dvomi mlynskými kameňmi. Na jednej strane určite chce, aby Patrik s jej dcérou vychádzal. No zároveň rešpektuje, že otec malej slečny má na isté požiadavky právo. Vzniknutá situácia ju preto neteší. „Je to vec Patrika a Matěja, nezaťahujte ma do toho. Laure je to celé ukradnuté, jej život sa nemení, ona kvôli fotke neprežíva žiadnu traumu,” povedala nám Dara.

A zdá sa, že riešenie fotky na Facebooku by asi ani nemalo zmysel. Opakovala sa totiž situácia s vymazaním záberu. „Na požiadanie Matěja môj príspevok mažem, pretože chcem v našej rodine dobré vzťahy,” napísal Rytmus na internet včera vo večerných hodinách. Ktovie, ako dlho ešte bude pokračovať tento jeho ping pong s českým hudobníkom.

Hoci sa Rolins v tomto konflikte snaží zaujať neutrálne stanovisko, vôbec ju Homolove aktivity netešia. Navyše, rozčúlili ju aj jeho nedávne slovné útoky. Hudobník totiž vyhlásil, že s ním sa má dcéra oveľa lepšie. „Som mediálne známa osoba a bola som ňou aj pred 4 rokmi, keď si so mnou Matěj Lauru urobil. Ona nebude nikdy anonymná, to je jediné moje previnenie. Kritizuje moju výchovu, môj život, nepáči sa mu výber môjho partnera, ani pesnička a klip, ktorý je venovaný mojej dcére. Mám pocit, že z jeho pohľadu je všetko, čo urobím, zle, lebo len on jej ponúka plnohodnotný život. Ja netvrdím, že iba so mnou je Laura šťastná. Nech prejaví rovnakú úctu aj on ku mne,” rozohnila sa speváčka, ktorú čoskoro čaká aj súd s expartnerom práve kvôli starostlivosti o spoločnú dcéru.

Rytmus zverejnil fotku s Laurou a odkaz pre jej otca.
Zobraziť galériu (10)
Rytmus zverejnil fotku s Laurou a odkaz pre jej otca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu