Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Wau! Dara Rolins vystavila na obdiv skvelé telo!

Dara Rolins predviedla vypracovanú postavu. Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins predviedla vypracovanú postavu.

PRAHA – Poriadne vyšportovaná! Nie je žiadnym tajomstvom, že Dara Rolins (39) sa neustále udržuje vo forme. Je si totiž vedomá, že v šoubiznise je pekné telo výhodou. A keďže je ona sama o vlastných vizuálnych kvalitách stopercentne presvedčená, často ponúka malú ochutnávku zo svojich kriviek počas hudobných vystúpení. Najnovšie však urobila výnimku - do úsporného oblečenia sa nenahodila kvôli koncertu, ale pre magazín Elle.

Pokojne sa môže chváliť! Dara Rolins má vo svojom veku postavu, ktorú jej môžu závidieť aj mladšie ročníky. Speváčka totiž na pódiách vystupuje už roky a uvedomuje si, že pekne vyzerať je takmer jej povinnosťou. „Na javisku ma baví byť viac odhalená, pretože to k šoubiznisu patrí, a som si vedomá, že ma všetci sledujú,“ povedala blondínka pre Elle.

Práve pre tento mesačník sa nechala vyfotiť v krátkom tielku a v nohavičkách, pričom vyniklo najmä jej vyšportované bruško. Figúra, akú Dara predviedla, je určite snom mnohých žien. Napriek tomu sa pri jej tvarovaní speváčka nijak extra netýra. Hoci nedávno začala opäť pravidelne cvičiť, nerobí nič nasilu. „Moje pravidlo je: telo nemučiť, robiť len to, čo ma baví. A najlepším cvičením je bezkonkurenčne tanec,“ prezradila nám pop diva, ktorej telo je dôkazom, že to naozaj funguje.

Dôležitým faktorom je však aj strava. „Jem často, po troškách. V kabelke aj v aute mám vždy müsli tyčinky pre prípad, keď nestíham. Milujem sushi a všeobecne ryby,” prezradila nám niečo zo svojho jedálnička. „Ale zbožňujem zmrzlinu, to je môj občasný hriech,” priznala svoju slabosť Dara. Veď aj ona je len človek. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu