Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šok: Dara Rolins vytasila v spoločnosti prsia aj bradavky!

Dara Rolins si zvolila top z priesvitného materiálu, ktorý odhaľoval jej vnady. Zobraziť galériu (19)
Dara Rolins si zvolila top z priesvitného materiálu, ktorý odhaľoval jej vnady. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Opäť stredobodom pozornosti! Dara Rolins (39) na štvrtkovej akcii znovu dokázala, že sa vie postarať o rozruch. Pri príležitosti otvorenia obchodu s výrobkami na varenie si obliekla čierny outift. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si doma nezabudla spodnú bielizeň a top by nebol priesvitný. Speváčka tak okolie ohurovala svojimi vnadami.

O Dare Rolins je známe, že si je vedomá svojich vizuálnych kvalít. Rada a často preto chodí do spoločnosti alebo na pódium v provokatívnych outfitoch podčiarkujúcich jej ženskosť. Inak tomu nebolo ani počas štvrtkovej akcie, ktorá sa konala pri príležitosti otvorenia obchodu s kuchynským náradím. Pop diva sa obliekla do čierneho outfitu. Ten síce nebol sám o sebe nijako extra vyzývavý, no speváčka mu dodala šmrnc. Hoci bol totiž vyrobený z priesvitnej látky, nevzala si spodnú bielizeň. Automaticky tak bola magnetom pre mužské pohľady. Partner Patrik Rytmus Vrbovský by si ju mal viac strážiť.

Keďže sa Dara stala tvárou spomínaného obchodu s kuchynskými výrobkami, zisťovali sme, akou je kuchárkou. „Myslím, že skvelou. Varenie mám rada, je to pre mňa istý druh umenia. Snažím sa prispôsobovať hlavne Laure. Ona je pre mňa takým vodítkom - vychádzam v ústrety jej chutiam,“ prezradila topkám speváčka, ktorá je za sporákom každý deň. Partnerovi pripravuje najmä ryby na rôzne spôsoby.

Okrem interpretky sa na podujatí ukázalo viacero známych osobností. Exkluzívnym hosťom bol český módny návrhár Osmany Laffita. Slovenskú hereckú obec zastupovali Zdena Studenková, Kristína Svarinská, Vladimír Kobielsky a tiež Branislav Deák s Janou Lieskovskou. Kolegov z Druhého dychu sme sa tiež spýtali na ich vzťah ku kulinárstvu. „Nevaríme veľmi často, máme také zamestnanie, že stále beháme. Či je víkend a či týždeň. Keď sa niečo navarí, tak je to len raz za čas,“ prezradila hnedovláska. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, neobľubuje príliš smotanu a ani zabíjačkovú polievku. Jej herecký kolega Braňo má zase problém zjesť rajčinu. „Mám rád krupicovú kašu alebo kuracie mäso na karí,“ prezradil svoje obľúbené jedlá.

Ak ste zvedaví, ako to na akcii vyzeralo, kliknite sem a pozrite si našu galériu.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Darou Rolins o jej vzťahu k vareniu. 

Dara

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Janou Lieskovskou a Branislavom Deákom. 

Deak

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu