Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exmilenec Dary Rolins zaútočil na Rytmusa: Patrik, se*ieš ma!

Dusno medzi Matějom Homolom a Rytmusom spôsobila táto fotka malej Laury. Zobraziť galériu (9)
Dusno medzi Matějom Homolom a Rytmusom spôsobila táto fotka malej Laury.

PRAHA - Tvrdá lekcia! Dara Rolins (39) už približne rok randí s Patrikom Rytmusom Vrbovským (35). Speváčkin expartner Matěj Homola (39) sa však ani za túto dobu nezmieril s tým, že jeho dcéra teraz žije v spoločnej domácnosti s kontroverzným raperom. Dôkazom napätia medzi chlapmi je aj nedávna roztržka na Facebooku. Oheň na streche vznikol po tom, čo si slovenský hudobník zavesil na svoj profil fotku malej Laury (4).

Patrik Rytmus Vrbovský je už približne dvanásť mesiacov partnerom Dary Rolins. Speváčka však nie je úplne bez záväzkov, a tak do raperovho života pribudla aj jej dcéra Laura. Podľa doterajších vyjadrení dvojice spolu vychádzajú hudobník a štvorročná slečna dobre - sú kamaráti.

Dôkazom môže byť aj nedávna návšteva reštaurácie, kde si Laura nasadila Patrikove okuliare. Ten neváhal a vysmiate dieťa zachytil na vtipnej momentke. Kameňom úrazu sa ale stalo, keď zverejnil túto fotografiu na sociálnej sieti Facebook. Ihneď totiž zakročil otec dievčatka - hudobník Matěj Homola. 

„Patrik, trochu ma se.rieš. Môžeš láskavo okamžite odstrániť fotku Laury zo svojho pracovného profilu? Je to moja dcéra a toto sa mi vážne nepáči. Nie si jej otec, tak sa podľa toho správaj!” ostro vystúpil proti Rytmusovi Matěj Homola. Na záver raperovi odporučil urobiť si s Darou vlastné dieťa.

Je pravdepodobné, že Vrbovského takáto reakcia zaskočila, veď neurobil nič zlé. Napriek tomu ale záber radšej zmazal. Topky.sk mu dali priestor reagovať na tento konflikt, no hudobník na zaslanú správu nereagoval. Samotná Rolins sa ho pre český denník Blesk zastala s tým, že nešlo o cielenú provokáciu. Zároveň však pripustila, že Homola má ako Laurin otec na takúto požiadavku plné právo.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu