Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dara Rolins drsne útočí na exmilenca: Naložila mu kvôli Rytmusovi!

Dara Rolins už pre Matěja Homolu nemá žiadne pekné slová. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins už pre Matěja Homolu nemá žiadne pekné slová.

PRAHA - Tvrdá vojna! Dara Rolins (39) a Matěj Homola (39) už čoskoro budú stáť pred súdom. Rodičia štvorročnej dcéry sa totiž nevedia dohodnúť na starostlivosti o Lauru. Český hudobník, ktorý donedávna na médiá nadával, s nimi začal v poslednej dobe bez problémov komunikovať. Hlavne o zlom vplyve matky na výchovu malej slečny. Navyše útočí aj na speváčkinho partnera Patrika Rytmusa Vrbovského (35). A tak blondínka zahájila poriadne drsný protiútok.

Spor sa vyostruje! Po minulotýždňových prestrelkách medzi Matějom Homolom a Rytmusom kvôli malej Laure sa Dara Rolins do svojho bývalého poriadne oprela. Mám pocit, že z jeho pohľadu je všetko, čo urobím, zle, lebo len on jej ponúka plnohodnotný život. Ja netvrdím, že iba so mnou je Laura šťastná. Nech prejaví rovnakú úctu aj on ku mne,” povedala topkám na margo hudobníkových vyjadrení, že iba s ním trávi dcéra čas aktívne.

Matěj to povedal v rozhovore pre český bulvárny portál, kde sa navážal do Darinho spôsobu výchovy. Zaujímavé pritom je, že donedávna ešte na novinárov nadával a o súkromí s nimi nekomunikoval. Jeho aktivity teraz vyznievajú tak, akoby si chcel cez tlač nazbierať dobré body pred blížiacim sa súdom o opatrovníctvo.

Vníma to tak aj samotná speváčka. V sobotu totiž zverejnila na svojej facebookovej stránke status, ktorý bol vyznaním pre Rytmusa, no zároveň v ňom zaútočila na Homolu. „Patrik stojí po mojom boku, nekope do mňa, keď už ležím na zemi. Nepozýva si fotografov k rybníku, aby sa nechal vyfotiť a demonštroval tak, aký skvelý rodič na rozdiel odo mňa je,” obvinila expartnera zo spolupráce s bulvárom, ktorý zverejnil zábery Matěja a Laury pri vode. Zaujímavé je, že hudobníkovi minulý týždeň vadilo práve to, že Vrbovský vystavil fotku jeho dcéry na Facebooku.

Dara pokračovala v chválení rapera aj ďalej. A pripomenula pri tom, kvôli komu sa Laure rozpadla rodina. „Patrik miluje dieťa, ktoré nie je jeho, za čo by mal byť pravý otec - ktorý asi zabudol na parohy, ktoré mi venoval - obyčajne rád… Som pyšná na muža, s ktorým žijem. Viem, ako žije, aké má srdce, čo robí pre mňa, pre ľudí, ktorí potrebujú pomoc…” napísala Rolins. Otázka je, dokedy tieto prestrelky budú pokračovať ďalej a či vôbec majú zmysel. Štvorročné dieťa tomuto celému síce nerozumie, ale raz všetko pochopí.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu