Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Máziková ako pravá blondínka: Pozrite, ako zase vystrája!

Eva Maziková sa predviedla v úlohe taxikárky. Zobraziť galériu (4)
Eva Maziková sa predviedla v úlohe taxikárky.

BRATISLAVA – V ružovom od hlavy až po päty! Tam, kde sa objaví Eva Máziková (62), je o zábavu zaručene postarané. Temperamentná speváčka najnovšie zabáva televíznych divákov v reklamnom spote, kde vystupuje v skutočne netradičnej úlohe. Ako to už ale v jej prípade býva zvykom, ústa sa jej ani na sekundu nezastavia. Prekvapujúci je však jej imidž. Umelkyňa totiž svojim vzhľadom pripomína ústrednú postavu z filmu Pravá blondínka.

Eva Máziková najnovšie prepožičala svoju tvár spoločnosti Telekom. V reklame na mobilného operátora sa predstaví v úlohe taxikárky. Speváčka je v spote neprehliadnuteľná nielen vďaka svojmu temperamentu, ale tiež preto, že auto ktoré šoféruje je cukríkovo ružovej farby. Rovnako, ako aj blondínkin odev.

„Všetci ľudia sa s ňou výborne zabávali. Na záver si dokonca vybrali svoje fotoaparáty a túžili sa s ňou zvečniť,“ povedal nám k nakrúcaniu speváčkin manažér Noro Mészároš. „Prekvapením bola hŕstka japonských turistov, ktorí ružový taxík považovali za najväčšiu atrakciu, ktorú kedy videli,“ uzavrel so smiechom.  My dodávame, že aj živelná a večne usmiata žena musela byť pre občanov tohto konzervatívneho národa poriadnou lahôdkou.

VIDEO: Uletená reklama s Evou Mázikovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu