Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známa Slovenka (62) ako šťavnatá dvadsiatka: Spoznáte ju?!

Eva Máziková ako šťavnatá dvadsiatka. Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková ako šťavnatá dvadsiatka.

BRATISLAVA – Nevinná a plachá! Titulné stránky magazínov patria zväčša krásnym a zaujímavým ženám. Rovnako tomu bolo aj v minulosti. Potvrdzuje to napríklad pohľad na úspešnú Slovenku, ktorá v roku 1970 zažiarila na obálke hudobného časopisu Popular. Hoci vekom už momentálne nepatrí k tým najmladším, jej meno poznajú aj súčasní tínedžeri. Viete, o koho ide?!

Po zhliadnutí fotografie, na ktorej pózuje krehko pôsobiaca dievčina, by ste zrejme len s ťažkosťami uhádli, že ide o jednu z najenergickejších Sloveniek. Ak vám pri slovách temperament a živelnosť napadne meno speváčky Evy Mázikovej, hádanku máte vyriešenú. Záber, na ktorom by ju zrejme spoznal málokto, vznikol v roku 1970. Blondínka mala v tom čase zhruba 21.

Treba však uznať, že ani s pribúdajúcimi rokmi Máziková neodišla do zabudnutia. Tam, kde sa objaví, je o zábavu a smiech rozhodne postarané. Speváčka však nezanevrela ani na rolu modelky. Nedávno do jej archívu pribudli profesionálne fotografie, na ktorých ako 62-ročná pani rozhodne nevyzerá. Veď sa presvedčte sami. Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu