Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žúr po Slávikovi: Máziková bez hanby, Mórová bez topánok, bujný výstrih Haydu!

Eva Máziková prišla nahodená v minišatách, Dianu Mórovú tlačili topánky a Karin Haydu pútala pozornosť plným dekoltom. Zobraziť galériu (24)
Eva Máziková prišla nahodená v minišatách, Dianu Mórovú tlačili topánky a Karin Haydu pútala pozornosť plným dekoltom.

BRATISLAVA – Včera večer sa v bratislavskej Inchebe odovzdávali ocenenia Slávik 2011. Po prenose sa konala párty, na ktorej nechýbali ani tváre nášho šoubiznisu. Dámy na večierku ohurovali okolie svojím imidžom. Niektoré pozitívne, iné negatívne. Speváčka Eva Máziková (61) stavila na odvážne minišaty, herečka Karin Haydu (34) pútala pozornosť výstrihom. Diana Mórová (42) sa zas vykašľala na formality a žúr si užívala bosá!

Oficiálny program Slávik 2011 bol plný zvučných mien. Na pódiu, ale aj v publiku, si spomínaný večer užívala väčšina osobností našej hudobnej scény. Na následnú párty sa už ale poniektorí interpreti nedostavili. Spevák Richard Müller napríklad utekal za nedávno narodeným synčekom Markusom, Tina si sladkú chuť víťazstva taktiež užívala radšej v súkromí.

Galéria: Takto to na párty po Slávikovi 2011 vyzeralo.

Žúr v spoločnosti priateľov si však na rozdiel od nich nedala ujsť Eva Máziková. Tá priťahovala pohľady hostí na večierku hneď dvojnásobne. A to kvôli netradične vyčesanej frizúre a tiež kvôli krátkym šatám, ktoré odhaľovali jej nohy. Takúto dĺžku sukne totiž možno u žien jej veku považovať za dosť odvážny krok. Pri živelnej interpretke však možno prižmúriť oko, lebo to k jej imidžu rozhodne patrí. Nabudúce by sme však odporučili pančušky, ktoré by vytvorili opticky estetickejší dojem.

Sexi minišaty si na Slávika obliekla aj Diana Mórová. „Chcela som niečo šik, aby to bolo také mladistvé. Nie, že by som bola nejaká stará, ale aby sa to sem jednoducho hodilo,“ okomentovala pre topky.sk svoj výber so smiechom herečka. Tú počas večera poriadne vytrápili vysoké topánky, ktoré si potom často vyzúvala. Mohli sme ju teda vidieť aj bosú. 

Pozornosť prítomných pánov pútala aj Karin Haydu, ktorá sa prišla zabaviť spoločne s kamarátkami. V modrých šatách antického štýlu dokonale vynikli jej prednosti. Ako nám samotná brunetka prezradila, okolie jej výber outfitu pochválilo.

Sledujte Topky TV: Takto to po skončení oficiálneho programu vyzeralo.

Slavik 2012 3

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu