Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Máziková vs. Haklová na Farme: Déja vu po 40-tich rokoch!

Fotomontáž: Eva Máziková (vľavo) radí Monike Haklovej (vpravo), ako má správne šliapať kapustu. V strede je speváčka ako 26-ročná, keď účinkovala vo filme Pacho, hybský zbojník. Zobraziť galériu (6)
Fotomontáž: Eva Máziková (vľavo) radí Monike Haklovej (vpravo), ako má správne šliapať kapustu. V strede je speváčka ako 26-ročná, keď účinkovala vo filme Pacho, hybský zbojník.

BRATISLAVA – Cestovanie v čase! Na markizácku Farmu v piatok zavítala Eva Máziková (62). Dôvodom jej návštevy je zmiernenie napätia medzi finalistami. Aby sa súťažiaci rozptýlili, speváčka im vymyslela zábavku s kapustou. Tú mali dámy šliapať. Hudobníčka si pri tej príležitosti „strihla“ spolu s Monikou Haklovou (37) scénu z Pacha, hybského zbojníka, kde podobnú činnosť vykonávala pred takmer 40-timi rokmi.

„Do dvorečka, do dvorá,“ ponesú sa dnes večer slová známej piesne markizáckym statkom. Nôtiť bude Eva Máziková spolu s Monikou Haklovou popritom, ako blondínka šliape kapustu.

Kyslú zeleninu priniesla speváčka, aby si zaspomínala na časy, kedy bol jej život tiež tak trochu spojený s tým vidieckym. Ako 26-ročná totiž stvárnila vo filme Pacho, hybský zbojník nevernú Anku – priateľku samotného Pacha.

Keďže už má interpretka so šliapaním kapusty skúsenosti, radila Monike Haklovej, ako na to. Zaujímavé tiež je, že keď film v roku 1972 vznikol, markizácka farmárka bola ešte v plienkach. 

VIDEO: Známa scéna z filmu Pacho, hybský zbojník. Eva Máziková stvárnila ako 26-ročná priateľku samotného Pacha.

 

Tip: Rozhodnete sa dnes večer pre Farmu alebo pre romantický film? Vyberte si z ponuky programov na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu