Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Odsúdená Dara Rolins: Sklamanie a otrasná skúsenosť s českou justíciou!

Dara Rolins a jej právnik boli rozsudkom sklamaní. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a jej právnik boli rozsudkom sklamaní.

PRAHA - Nečakaný výrok! Dara Rolins (39) celé dva roky od tragickej nehody v Šáreckom údolí opakovala, že sa vinná necíti. Vdova po Jindřichovi Rotreklovi (†63) to samozrejme videla inak. A zdá sa, že nová sudkyňa prípadu tiež. V pondelok totiž vyniesla nad speváčkou rozsudok. Ten sa ale pop dive vôbec nepozdáva. Blondínka síce za mreže neputuje, no aj tak cíti nespravodlivosť a uvažuje o odvolaní.

Odsúdili ju! Dara Rolins si po dvoch rokoch vypočula rozsudok kvôli nehode, pri ktorej pod kolesami jej auta zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl. Sudkyňa jej naparila trojročnú podmienku, počas ktorej nesmie ani šoférovať. V prípade porušenia by putovala speváčka na 26 mesiacov za mreže. S rozsudkom sa spája aj finančné odškodnenie. Suma 10 900 € (274 000 českých korún) by malo ísť vdove. Po 9 500 € (240 000 CZK) dostanú dcéry a vnučka.

Topky.sk blondínku kontaktovali so žiadosťou o vyjadrenie k trestu, ktorý dostala. Rolins nás však odkázala na svoju manažérku Evu Skállovú. „Nesúhlasíme s ním a všetko nasvedčuje tomu, že využijeme právo na odvolanie,” povedala pre topky.sk. 

Pre české médiá však bola o čosi zhovorčivejšia. „Som sklamaná rozsudkom. Je to pre Daru otrasná skúsenosť so stavom českej justície. V podstate bola odsúdená za to, že má veľké auto,” reagovala pre portál Prásk.tv. 

Z týchto slov je jasná veľká nespokojnosť s rozhodnutím súdu. Speváčka totiž do poslednej chvíle opakovala, že sa vinná necíti. Je teda veľmi pravdepodobné, že bude chcieť svoju nevinu dokázať na ďalšom pojednávaní. Rovnako ako každý má totiž možnosť podať námietku proti rozsudku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu