Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ťapáková v bikinách, Rozboril s teplotou: Poriadne horúca dovolenka!

Zuzana Ťapáková si dovolenku užila, Vila Rozborila trošku potrápili zdravotné problémy. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Ťapáková si dovolenku užila, Vila Rozborila trošku potrápili zdravotné problémy.

CHORVÁTSKO – Radosti aj starosti! Vilo Rozboril (45) patrí k známym tváram, ktoré so svojimi fanúšikmi aktívne komunikujú prostredníctvom sociálnej siete. Moderátor relácie Modré z neba sa so svojimi priaznivcami často delí aj o záležitosti týkajúce sa jeho súkromia. Najnovšie sa napríklad pochválil postavičkou svojej partnerky Zuzany Ťapákovej (50), televíznym divákom sa však zveril aj so zdravotnými problémami.

Užili si more aj slnko! Markizácka dvojica Zuzana Ťapáková a Vilo Rozboril si koncom uplynulého týždňa dopriala oddych v obľúbenej destinácii všetkých Slovákov – v Chorvátsku. Hoci si moderátor a generálna riaditeľka televízie chceli dopriať oddych, venovali sa popri tom aj pracovným povinnostiam.

Rozboril dokonca nezabudol ani na svojich fanúšikov na sociálnej sieti Facebook a potešil ich nezvyčajnou momentkou – záberom Zuzany Ťapákovej v plavkách.  Pri pohľade na šéfku televízie Markíza sa priaznivci moderátorovho profilu zhodli, že jej to svedčí nielen v elegantnom oblečení. „Tieto Vilove „FB Vilomeniny“ sú pre mňa už dosť ťažkým orieškom,“ poznamenala s úsmevom blondínka.

Ako nám Zuzana tiež prezradila, krátky pobyt pri mori im padol vhod. „Bolo nádherne, ako vždy. More, slnko, pljeskavica, len krátko. Z toho som dosť veľa času úradovala. Vilo potom k záveru ochorel a preležal celý deň v posteli. Ale aj tak ten krátky oddych pomohol,“ uzavrela Ťapáková.

Zuzane Ťapákovej to svedčí nielen v elegantnom oblečení, ale aj v plavkách.
Zobraziť galériu (6)
Zuzane Ťapákovej to svedčí nielen v elegantnom oblečení, ale aj v plavkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu