Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá Slovenka ohúrila režiséra z Hollywoodu: Hlavná hviezda nového filmu!

Gabriela Marcinková získala hlavnú rolu v novom filme. Zobraziť galériu (4)
Gabriela Marcinková získala hlavnú rolu v novom filme.

BRATISLAVA – Úspech! Gabriela Marcinková (24) síce patrí k mladým herečkám, na konte už ale má viacero výrazných úspechov. Po tom, čo si zahrala v jednom filme spoločne s Judom Lawom, dostala ďalšiu obrovskú príležitosť presadiť sa. Režisér so skúsenosťami z Hollywoodu ju totiž obsadil do hlavnej ženskej roly interaktívneho filmu Move On!

Spomínaná snímka je výnimočná v tom, že do príbehu zasiahnu alebo sa v ňom v rôznych rolách objavia filmoví fanúšikovia z 11 európskych krajín. Ide o interaktívne dielo. Nakrúcanie sa začalo v Rotterdame, odkiaľ sa filmový štáb presunul do Amsterdamu. Tvorcovia však v nadchádzajúcich týždňoch neobídu ani Rakúsko, Maďarsko, Chorvátsko, Čiernu Horu, Macedónsko, Nemecko a Slovensko. Prvá klapka v našej krajine padne už túto nedeľu. Ak sa chcete aj vy zúčastniť nakrúcania a ovplyvniť dej filmu, treba sa zaregistrovať na stránke www.tvojfilm.sk.

Režisérsku taktovku interaktívneho diela drží Asger Leth, ktorý má skúsenosti z Hollywoodu. Jeho posledným dielom je film s názvom Na hrane (2012), kde ústrednú postavu stvárnil Sam Worthington. Ten je známy najmä z Oscarmi ovenčeného Avatara, kde si zahral tiež hlavnú rolu.

Asger Leth si ako ústrednú postavu spomínaného filmu Move On! vybral slovenskú herečku Gabrielu Marcinkovú. Tá si zahrá po boku Madsa Mikkelsena, známeho napríklad aj z bondovky Casino Royale, kde stvárnil hlavného protivníka agenta Jamesa Bonda. Od mladej brunetky má režisér veľké očakávania. „Som nesmierne šťastný, že táto pôvabná a pôsobivá vychádzajúca herecká hviezda sa stala súčasťou nášho tímu. Podpora nových mladých talentov je jednou z prvoradých motivácií a cieľov tohto výnimočného projektu,“ povedal Asger Leth.

Tip: Pozrite si večer dobrý film v televízii. Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu