Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Úplne nahá: Sklenaříkovej slovenská nástupkyňa sa vyzliekla!

Adriana Čerňanová sa odhalila. Zobraziť galériu (7)
Adriana Čerňanová sa odhalila.

BRATISLAVA - Prvýkrát nahá?! Adriana Čerňanová (21) sa minulý rok stala po Adriane Sklenaříkovej (40) ďalšou slovenskou tvárou známych podprseniek. Je preto logické, že modelku teraz najčastejšie vidno na módnych fotografiách v bielizni. Pri fotení pre mesačník Elle sa však pred objektívom Braňa Šimončíka vyzliekla úplne. A ten záber naozaj stojí za to.

Dobyla svet prsiami! Minulý rok v septembri sa tvárou svetoznámej bielizne stala mladá Bratislavčanka Adriana Čerňanová. Jej fotky len v podprsenke následne zaplavili svetové metropoly. Niet teda divu, že blondínka je naozaj žiadanou modelkou.

Nedávno pózovala aj pre magazín Elle, pre ktorý ju zvečnil známy slovenský fotograf Branislav Šimončík. A ten si nemohol nechať takýto zjav len tak ujsť. Vznikla preto séria sexi záberov. Na jednom z nich je dokonca Adriana úplne odhalená. 

Pred objektív sa Čerňanová postavila v priesvitnej blúzke, ktorá nariasením len jemne zahalila modelkine bradavky. Blondínkin rozkrok naopak nezakrývali žiadne šaty, ale znak dolára. 

Úplne nahá: Sklenaříkovej slovenská
Zobraziť galériu (7)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu