Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi slovenské moderátorky: V Čechách provokovali v priesvitnom!

Mária Zelinová (vľavo) a Jana Mutňanská si na filmový festival vybrali naozaj sexi šaty. Zobraziť galériu (5)
Mária Zelinová (vľavo) a Jana Mutňanská si na filmový festival vybrali naozaj sexi šaty.

KARLOVE VARY - Predviedli sa! Na prebiehajúcom českom filmovom festivale nemohla chýbať ani módna televízia Fashion TV. Jej moderátorky sa na túto príležitosť samozrejme patrične vyparádili. Keďže pracujú zároveň ako modelky, mohli si dovoliť naozaj sexi kúsky. Niektoré boli tak nabité erotikou, až vyrážali dych. Najodvážnejšia bola v tomto smere tmavovláska Jana Mutňanská (24).

Neprehliadnuteľné! Festival v Karlových Varoch je nielen prehliadkou filmov, ale aj zaujímavých rób. Taká Andrea Verešová si každý rok privezie niekoľko kufrov plných šiat a vždy je vďačným objektom fotoaparátov. Tentoraz však má ďalšiu slovenskú posilu. 

Do kúpeľného mesta sa totiž vybrali aj modelky, ktoré pracujú ako moderátorky módnej televízie. Podľa záberov, ktoré sme získali zo skúšky oblečenia, sa však aj ony samé vyfintili ako veľké celebrity. A stavili na poriadne sexi imidž.

„Šaty sme vyberali spolu, dievčatá so mnou konzultovali svoje modely,” odpovedala nám riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová na otázku, či je spokojná s tým, aké outfity si jej zverenkyne zvolili.  Ako podotkla, hodia sa ku karlovarskému večierku v štýle madame de Pompadour, ktorá sa živila ako prostitútka. Hlavne Jana Mutňanská siahla po priehľadných róbach, ktoré odhalili jej bielizeň. Je teda isté, že na festivale nezapadá do šedivého priemeru. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu