Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drobová na klinike krásy: Dve vylepšenia za jeden deň!

Gabriela Drobová sa o svoju pleť stará. V jeden deň dokonca podstúpila dva zákroky. Zobraziť galériu (15)
Gabriela Drobová sa o svoju pleť stará. V jeden deň dokonca podstúpila dva zákroky.

BRATISLAVA – Rýchlo a účinne! Gabriela Drobová (38) patrí k ženám, ktoré sa o seba dôkladne starajú. Ako šéfka módnej televízie by totiž svojim vzhľadom mala ísť príkladom. Blondínka sa preto kvôli bezchybnej vizáži ochotne zverí do rúk odborníkov. Pri jednom z výjazdov na kliniku krásy sme riaditeľke Fashion TV robili spoločnosť.

Štýlové outfity nie sú to jediné, na čo si Gabriela Drobová potrpí. Ako väčšina žien, aj ona dbá o to, aby bola bezchybná tiež jej vizáž. Šéfka módnej televízie má však mierne problematickú pleť, a tak jej k dokonalosti pomáhajú odborníci.

Len nedávno podstúpila Drobová na klinike krásy u doktorky Alexandry Novotnej rovno dve vylepšenia. Najskôr si nechala ošetriť tvár špeciálnym laserovým prístrojom. „Mám problematickú pleť a často sa vyhádžem. Na tomto prístroji som už bola dvakrát a pleť sa mi výrazne zlepšila. Som veľmi spokojná,“ povedala nám k tomu blondínka. Ako tiež poznamenala, túto procedúru prekonala bez bolestí. 

Ďalším zákrokom, ktorý blondínka absolvovala, bolo vpichovanie botulotoxínu do čela. „Mám tú výhodu, že mi tento úkon stačí opakovať raz za dva roky. Je to taká prevencia proti vráskam,“ vysvetlila nám dôvod svojho rozhodnutia Gabika. Tiež priznala, že zvládnuť tento zákrok je pre ňu troška náročnejšie. „Celkovo mám problém s ihlami a s injekciami. Napríklad, aj keď mi berú krv, tak mi je z toho dosť zle,“ priznala bývalá moderátorka, ktorá však spomínaný úkon zvládla bez problémov. „Sandra Novotná to robí veľmi citlivo. Navyše je to len pár vpichov, tak to vydržím,“ uzavrela vynovená Drobová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu