Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Ukázala „nové“ prsia: Slovenská moderátorka s napumpovaným výstrihom!

Mária Zelinová sa pochválila Zobraziť galériu (28)
Mária Zelinová sa pochválila "novými" prsiami, ku ktorým si dopomohla zázračnou podprsenkou.

BRATISLAVA – Dala si spraviť silikóny?! Túto otázku si kládli návštevníci štvrtkovej módnej prehliadky pri pohľade na moderátorku Fashion TV Máriu Zelinovú (24). Zvodná blondínka totiž predviedla nezvyčajne bujný dekolt. Prsia mala oveľa väčšie, než býva v jej prípade zvykom. Zisťovali sme preto, či si k napumpovaným krivkám dopomohla rukami plastických chirurgov.

Takýto hrudník doteraz nemala! Keďže sa Mária Zelinová živí nielen ako moderátorka módnej televízie, ale aj ako modelka, štíhla postava je v jej prípade nevyhnutnosťou. A hoci manekýnky zvyčajne neoplývajú bujným poprsím, toto nie je blondínkin prípad. Na štvrtkovej módnej šou totiž predviedla bývalá finalistka súťaže Miss Slovensko 2009 výstrih, za aký by sa nemusela hanbiť ktorákoľvek playmate.

Pri pohľade na Máriine prednosti sa preto vynárali špekulácie, či náhodou nepodstúpila plastickú operáciu. „Tajomstvo môjho výstrihu je v originálnej push-up podprsenke známej značky, ktorú som si kúpila v USA. Čiže prsia dovezené z Ameriky,“ prezradila nám s úsmevom blondínka. Podľa vlastných slov jej boli nápomocné aj šaty, ktoré dojem zväčšených pŕs ešte viac umocňovali. „Sú vypasované a perfektne sedia. Všimli si to aj viaceré dámy, ktoré boli na prehliadke. Štyri z nich si tie šaty dokonca už chcú objednať,“ dodala moderátorka.

Zaujímalo nás tiež to, aký ma Zelinová vzťah k plastickej chirurgii. „S určitosťou viem, že by som si nikdy v živote nedala pichnúť botox do pier. Čo sa týka ostatných zákrokov, tak to  teraz neviem povedať. Momentálne som takto spokojná. Uvidíme, čo ale bude, keď budem mať napríklad tridsať rokov,“ uzavrela  blondínka.

Mária na poste moderátorky Fashion TV nahradila Denisu Mendrejovú, ktorá si momentálne užíva materské povinnosti. Vo štvrtok si však na krátku chvíľku od svojej dcérky Grétky odbehla. A ako vidno, po dvoch mesiacoch od pôrodu je znovu vo skvelej forme. Ak chcete vedieť čo všetko nám Miss Universe SR 2009 prezradila, pozrite si priložený rozhovor.

Ako to na štvrtkovej módnej šou vyzeralo? Pozrite si našu GALÉRIU!

Viac z novej kolekcie nájdete TU!

Sledujte Topky TV: Rozhovor s mamičkou Denisou Mendrejovou.

Rozhovor s Denisou Mendrejovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu