Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kolaps slovenskej moderátorky: Otras mozgu, pomliaždeniny a hospitalizácia!

Moderátorka Fashion TV Jana Mutňanská skolabovala v Prahe. Zobraziť galériu (7)
Moderátorka Fashion TV Jana Mutňanská skolabovala v Prahe.

PRAHA - Zrútenie a zranenie! Slovenská moderátorka Fashion TV Jana Mutňanská (25) si zrejme na plecia naložila viac, než mohla uniesť. Zistili sme totiž, že včera ráno u našich západných susedov skolabovala v hotelovej kúpeľni. Príčinou bolo zrejme vyčerpanie. Spôsobila si pri tom otras mozgu, pomliaždeniny a aj úraz, ktorý si vyžiadal zásah chirurga. Modelka bola okamžite hospitalizovaná. Zrušiť musela všetky pracovné aktivity, kvôli ktorým do českej metropoly pôvodne cestovala.

Namiesto práce pobyt v nemocnici! Jana Mutňanská patrí k tváram, ktoré pomerne často vídať na slovenských mólach. Okrem toho tiež moderuje pre Fashion TV Gabriely Drobovej. A práve záväzky spojené s módnou televíziou sa jej takmer stali osudnými.

Jana počas víkendu odcestovala do Prahy, kde sa mala v utorok zúčastniť večernej pracovnej akcie. Na tú však už nedorazila. Ráno totiž podľa našich informácií skolabovala v kúpeľni hotela, kde bola ubytovaná. Pravdepodobnou príčinou bolo vyčerpanie organizmu. Tieto nepríjemné správy z českej metropoly sme si overovali u jej šéfky Gabriely Drobovej. „Bohužiaľ, je to pravda. Musela som za ňu zháňať narýchlo náhradu,” potvrdila naše informácie.

Ako sa nám podarilo zistiť, pádom si modelka spôsobila nielen pomliaždeniny. Utrpela aj otras mozgu, a tak musela byť okamžite hospitalizovaná v jednej z pražských nemocníc. Tam jej chirurg zašíval aj zranenie na brade.

Potrvá teda istý čas, než sa moderátorka dá dokopy a bude úplne fit. To znamená, že všetky pracovné aktivity musí odložiť. Už o týždeň pritom mala Jana spievať na Fashion Charity Sparkling Night, kde jej boli hudobné podklady ušité priamo na mieru. Narýchlo zariadiť náhradu určite nebude jednoduché. Podstatné ale je, aby Mutňanská odišla z nemocnice bez nejakých vážnych následkov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu