Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mayim Bialik z Teórie veľkého tresku: Autonehoda a takmer odťatý prst!

Mayim Bialik Zobraziť galériu (7)
Mayim Bialik (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Mayim Bialik, známa predovšetkým ako doktorka Amy Farrah Fowler zo sitcomu Teória veľkého tresku, sa v stredu zranila pri autonehode v Los Angeles. Podľa polície do jej auta na Hollywood Boulevard svojím vozidlom vrazili turisti z Čile.

"Podľa toho, čo som počul, bolo na mieste incidentu veľa krvi," uviedol policajt Monte Houze pre magazín People. Podľa neho si Bialik vážne zranila ľavý palec a odviezli ju do miestnej nemocnice. Zdroje portálu TMZ tvrdia, že "prst bol takmer úplne odseknutý, len tam tak visel." Herečka už s manželovou pomocou upokojila svojich fanúšikov odkazom na Twitteri. "Mám veľké bolesti, ale neprídem o žiadny prst," napísala.

Mayim Hoya Bialik sa stala známou vďaka hlavnej roli v sitcome Blossom (1990 - 1995) a stvárnením mladšej verzie CC Bloom, ktorú stvárnila Bette Midler, v dráme Osudové pláže (1988). Objavila sa tiež v televíznej komédii Don't Drink the Water (1994) Woodyho Allena alebo komediálnom seriáli Larry, kroť sa (2000) z produkcie HBO.

Podľa jej oficiálnej webovej stránky získala na Kalifornskej univerzite v Los Angeles v roku 2000 bakalársky titul z neurovedy, hebrejských a židovských štúdií a v roku 2007 doktorát z neurovedy so špecializáciou na obsedantno-kompulzívnu poruchu u dospievajúcich pacientov s Prader-Williho syndrómom. Za výkon v seriáli Teória veľkého tresku ju nominovali na Emmy a spolu so svojimi hereckými kolegami zo sitcomu má na konte tiež nomináciu na Screen Actors Guild Award v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu