Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Džob roka v Markíze: Rakovská odstavila Wisterovú!

Barbora Rakovská (vľavo) bude moderovať novú letnú šou Pláž 33. Kšeft vyfúkla konkurentke Vere Wisterovej. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská (vľavo) bude moderovať novú letnú šou Pláž 33. Kšeft vyfúkla konkurentke Vere Wisterovej.

BRATISLAVA – Na nedostatok práce sa nemôže sťažovať! Okrem toho, že Barbora Rakovská (25) v Záhorskej Bystrici uvádza tipovaciu súťaž, sa môže pochváliť aj vlastnou hudobnou reláciou. Tým však jej aktivity v Markíze nekončia. Zistili sme, že blondínke najnovšie do repertoára pribudne ďalší projekt. Pre televíziu bude moderovať pripravovanú reality šou Pláž 33, ktorá je ťažiskovým letným projektom. Moderátorka pri výberovom konaní tromfla silnú konkurentku Veru Wisterovú (35).

Statkársky program Farma sa blíži ku koncu, a tak začali v Záhorskej Bystrici pracovať na novej súťaži. Ako si už mohli diváci Markízy všimnúť, televízia vo svojich upútavkách avizuje letnú šou, aká tu ešte nebola. Ide o projekt s názvom Pláž 33, ktorý sľubuje poriadne dobrodružné chvíle.

Topkám sa podarilo zistiť, že tvárou nového formátu bude Barbora Rakovská, ktorá už má s veľkým projektom skúsenosť. V minulosti moderovala s Marošom Kramárom šou Slovensko hľadá talent, aktuálne sa objavuje v markizáckej internetovej televízii vo vlastnej hudobnej relácii. Nová ponuka však pre ňu nie je len obrovskou výzvou presadiť sa a presvedčiť o svojich kvalitách, ale aj sa slušne nabaliť. Podľa našich informácií dostane veľmi atraktívny honorár.

Keď sme sa s blondínkou v súvislosti s projektom Pláž 33 spojili, nechcela nič potvrdiť. „Je to v štádiu rokovania,“ poznamenala diplomaticky blondínka. „Teším sa ale na každú príležitosť, ktorá mi je nejakým spôsobom sympatická,“ dodala. Niet pochýb, že z tejto spolupráce bude mať mamička malej Amie radosť. 

Ďalšou adeptkou, nad ktorou v Markíze uvažovali na post moderátorky spomínaného projektu, bola vraj ďalšia mamička – Vera Wisterová. Tá už v minulosti jeden letný formát moderovala. Spoločne s vtedajším partnerom Ivanom Táslerom účinkovali v Karavan šou, kde televíznym divákom sprostredkovali pohľad na život v Austrálii, Japonsku a Európe.

O čom nová reality šou Pláž 33 bude?

Podstata tejto súťaže spočíva v tom, že skupinka odvážnych Slovákov bude bojovať o výhru v podobe 33 000 eur. K lákavej sume však vedie poriadne namáhavá cesta. Súťažiaci budú totiž zodpovední za chod novovybudovaného podniku Pláž 33. Ten bude otvorený pre každého návštevníka. Uspieť v tvrdej letnej brigáde budú môcť tí odvážlivci, ktorí dokážu makať za barom, hýbať sa v kuchyni a zvládnu obsluhovať kopec hostí.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na najbližšie 2 týždne. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu