Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce prekvapenie: Kto kraľuje slovenskému Facebooku? Rytmus to nie je!

Kto z týchto známych Slovákov získal 289 tisíc fanúšikov? Zobraziť galériu (14)
Kto z týchto známych Slovákov získal 289 tisíc fanúšikov?

BRATISLAVA - Kto má najviac fanúšikov? Patrik Rytmus Vrbovský (35) bude asi trošku smutný. Hoci patrí na slovenskom Facebooku v počte fanúšikov k špičke, sociálnej sieti však nekraľuje. Žezlo v tejto oblasti nedrží žiaden spevák, ale herec. Paradoxné je, že Slováci dali najväčší počet like-ov zabávačovi, ktorý je antitalentom v oblasti moderných komunikačných technológií.

O fanúšikov bojujú aj na internete! Mnohí slovenskí umelci už podľahli Facebooku. Okrem osobných stránok majú na sociálnej sieti aj tie, ktoré sú určené pre ich priaznivcov. Čím viac like-ov známa osobnosť má, tým viac môže osloviť ľudí. V niektorých prípadoch už ide doslova o státisícové masy.

Príkladom môže byť profil herca Lukáša Latináka, ktorý je medzi slovenskými osobnosťami šoubiznisu absolútnym kráľom. Jeho meno totiž dokázalo prilákať neuveriteľných 289 tisíc prívržencov. Paradoxné na tom je, že profil je neoficiálnym fanklubom, ktorý nespravuje sám umelec, ale jeho obrovský fanúšik. 

„Je to super, že je tam toľko ľudí, len ja tam nie som,” povedal nám s úsmevom na margo počtu svojich prívržencov herec, ktorému neoficiálny fanklub neprekáža. „Je výborné, že si to sami takto pre seba urobili,” poznamenala tvár nového markizáckeho projektu Vo štvorici po Slovensku, ktorý štartuje v sobotu.

Ako sa nám priznal, on sám je antitalent na takúto formu komunikácie. „Ale možno časom odhodím posledné zábrany, prekonám odpor k moderným technológiám a pozbieram všetky zbytky odvahy a objavím sa tam,”  prisľúbil prostredníctvom topiek svojim obdivovateľom. Zaujímavé je, že počtom prívržencom prekonal Latinák napríklad rapera Rytmusa, ktorý sa tiež pýši obrovskou masou prívržencov. Jeho profil si na Facebooku drží druhé miesto s počtom like-ov zhruba 255 tisíc.

„Koľko má Rytmus, ma teda srdečne nezaujíma,” povedal nám o svojom najväčšom virtuálnom konkurentovi zabávač. Okrem rapera a herca sa drží na špici v počte priaznivcov duo Adela a Sajfa s počtom 208 tisíc. Ako sú na tom s lajkmi iné známe tváre nášho šoubiznisu, sa môžete presvedčiť v našej GALÉRII!

Tip: Pozrite si presný čas vysielania premiery šou Vo štvorici po Slovensku nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu