Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kollárova mamička Heringhová prestala s tajnosťami!

Andrea Heringová porodí Borisovi Kollárovi synčeka. Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringová porodí Borisovi Kollárovi synčeka.

BRATISLAVA – Boháč Boris Kollár (46) sa začiatkom októbra stane znova otcom. V poradí siedmeho potomka mu privedie na svet jeho partnerka Andrea Heringhová (31). Hoci dvojica spočiatku robila okolo pohlavia bábätka tajnosti, budúca mamička sa s nimi rozhodla skoncovať. Prezradila, či pod srdcom nosí chlapčeka alebo dievčatko.

Heringhová porodí záletnému Kollárovi ako jediná z jeho žien druhé bábätko. Dvojica má spoločne dcérku Saru Zoe, bývalá playmate má ešte z prvého manželstva syna Nicka. Prominentní rodičia si chceli spočiatku pohlavie ďalšieho potomka nechať pre seba, v rozhovore pre týždenník Šarm však Andrea definitívne potvrdila, že čaká chlapčeka.

„Bude to syn, hoci som trošku dúfala, že dievčatko, ale je to úplne jedno, hlavne nech je zdravé,“ poznamenala budúca mamička, ktorá už pomaličky začala zháňať výbavičku pre bábätko. Tmavovláska totiž postieľku a kočík, ktoré používala pri dcérke, podarovala. S Andreou sme sa v súvislosti s tehotenstvom usilovali spojiť. Mobil však nezdvíhala a na esemesky nereagovala.

V rozhovore pre spomínaný časopis dvojnásobná mamička naznačila, že má jej partner v pláne rodinku aj naďalej rozširovať. „Boris ma stále zo žartu naťahuje, že ešte nekončíme," uzavrela brunetka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu