Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejová v šoku: Zlodeji mi vybielili Pereš!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová

KOŠICE - Nepríjemný šok! Noru Mojesjovú (53) čakalo dnes po príchode domov nemilé prekvapenie. Keď dorazila do svojej luxusnej vily, zistila, že v nej úradovali zlodeji. V týchto chvíľach sú už na mieste činu policajné hliadky spolu so psovodmi.

K súkromným problémom ešte aj krádež! Okrem toho, že Nora Mojsejová v týchto dňoch rieši rozvod so svojím manželom Braňom, ešte sa jej nakopili problémy so zlodejmi. Podnikateľka sa domnieva, že lúpežníci využili fakt, že sa kvôli krachujúcemu vzťahu s Braňom zdržuje na Pereši len veľmi málo. Luxusné sídlo je prakticky neobývané. "Do domu vnikli zo zadu, okno bolo vypáčené. Škodu v týchto chvíľach odhadujem na 30-tisíc eur. Som v šoku, akoby som tých starostí nemala dosť," povedala znechutene Mojsejová.

Podľa jej slov z domu zmizli šperky, značkové kabelky a niekoľko drahých hodín. K lúpeži s najväčšou pravdepodobnosťou prišlo v noci zo štvrtka na piatok. Momentálne sa na Pereši zdržujú muži zákona spolu so psami. "Som zvedavá, ako to policajti vyriešia," povedala košická podnikateľka, ktorá má podľa našich informácií svojm dom poistený.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu