Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Aha, ako si Mojsejová užíva slobodu: Nápadníci sa už hrnú!

Nora Mojsejová si vyrazila do spoločnosti s partiou kamarátov. Zobraziť galériu (9)
Nora Mojsejová si vyrazila do spoločnosti s partiou kamarátov. (Zdroj: Archív N. M.)

KOŠICE – O chlapov núdzu nemá! Atrament na rozvodovej listine ešte ani poriadne nestihol vyschnúť, a podnikateľka Nora Mojsejová (54) je centrom záujmu opačného pohlavia. Po tom, čo sa v stredu rozviedla s Braňom (44), si cez víkend vyrazila za zábavou spolu s priateľmi. Slobodu si užívala plnými dúškami.

Desaťročné manželstvo kontroverzných Mojsejovcov minulý týždeň definitívne skončilo. Okresný súd v Košiciach dvojicu v stredu rozviedol. Hoci obaja aktéri priznali, že im situácia bezprostredne po vynesení rozsudku nebola ľahostajná, i tak sa zhodli na tom, že je to pre oboch najlepšie riešenie. Ako nám podnikateľka prezradila, na druhý deň sa už zobudila ako nový človek. „Opadol zo mňa stres a cítila som obrovskú úľavu, že je to už za mnou,“ prezradila pre topky.sk.

Dôkazom toho, že po rozvode neplánuje plakať do vankúša, môže byť aj fakt, že si počas víkendu užívala ako zamlada. „Moji dlhoroční priatelia ma pozvali na rockovú zábavu. Bolo výborne. Výnimočne som zostala do pol dvanástej, hoci som zvyknutá byť v posteli už o desiatej. Dokonca som si dala dva malé radlery,“ dozvedeli sme sa od Mojsejovej, ktorá bola počas nášho telefonátu pozitívne naladená.

Ako nám tiež prezradila, na podujatí nemala núdzu od chlapov. „Chodili za mnou rôzni nápadníci vo veku od osemnásť do osemdesiat rokov,“ smiala sa Nora. Keď sme sa jej spýtali, ako o ňu prejavovali záujem, jednoznačne odpovedala: „Chceli so mnou tancovať.“ Najznámejšia obyvateľka Pereša však všetky ponuky na parketové kreácie odmietla. No nechajme sa prekvapiť, ako dlho bude opačnému pohlaviu odolávať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu