Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bizarný sen väzňov: Je to choré, tvrdí Rozboril!

Vilo Rozboril sa stretol s rodinou, ktorej otec je vo väzení. Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril sa stretol s rodinou, ktorej otec je vo väzení.

BRATISLAVA - Prekvapený! Do Modrého z neba najnovšie napísalo šesť väzňov. A hoci Vilo Rozboril (45) v prvom momente nemal chuť práve im plniť sen, nakoniec pri ich liste vyronil aj slzu. Odsúdenci totiž nemysleli na seba, ale na chorú dcérku jedného z trestancov. Pri tomto príbehu si však moderátor uvedomil aj to, že zavretý muž sa má lepšie ako jeho deti doma na slobode.

Príjemný šok! Vilo Rozboril dostal do svojej relácie list od väzňov z Banskej Bystrice. Hoci najprv sa k nemu staval nedôverčivo, nakoniec bol prekvapený. Trestanci totiž prosili o očné vyšetrenie dcéry jedného zo spoluväzňov. „Keď som si to prečítal, aj som slzu uronil,” prezradil moderátor.

Sedemročná Miška stráca zrak a hrozí jej úplná slepota. Malá slečna túži byť speváčkou, no zatiaľ musí spievať vo väzení. Tam totiž chodí navštevovať svojho otca, ktorý sedí za finančný podvod. „Videl som príbeh chlapa, ktorý opustil päť detí. Ja by som to nedokázal. Aj keď som zavretý teraz, najviac mi chýbajú deti,” povedal Rozborilovi otec dievčatka Jozef Šándor.

Okrem chorej dcérky ho doma čakajú ďalšie dve deti a samozrejme manželka Marcela. Od tej moderátor vyzvedal, či nie je na svojho muža naštvaná. „Ja sa hnevám na to, že on má v base každé ráno liter mlieka zadarmo od štátu. A ja veľakrát nemám doma deťom na mlieko a musím si ísť požičať peniaze od susedy alebo od mamy,” odpovedala mu životom skúšaná žena.

„Fakt to v niektorých prípadoch tak vyzerá, že na Slovensku je trest zostať na slobode. Choré,” zveril sa Vilo svojim fanúšikom na facebooku, kde dnešný príbeh prezentuje ako Bizarný sen z väzenia pre slabozrakú Mišku. Viac sa dozviete v Modrom z neba dnes večer.

Tip: Presný čas vysielania Modrého z neba nájete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu