Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pristihnutá Judínyová: Tajná návšteva plastickej chirurgie!

Erika Judínyová odchádza dobre naladená z kliniky krásy spolu s majiteľkou Alexandrou Novotnou. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová odchádza dobre naladená z kliniky krásy spolu s majiteľkou Alexandrou Novotnou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Ľahne si pod nôž?! Eriku Judínyovú sme v stredu pristihli pred bránami bratislavskej kliniky krásy. Okamžite to vyvolalo špekulácie, či sa chystá podstúpiť tvár markizáckej Smotánky nejaký skrášľujúci zákrok.

O tom, že moderátorka Erika Judínyová vyzerá už niekoľko rokov stále rovnako dobre, sa môžu každý týždeň presvedčiť aj diváci šoubiznisovej relácie Smotánka. Plavovláska sa k nim prihovára v provokatívnych outfitoch, štíhlej postave a s mlado vyzerajúcou tváričkou. Ako sa však zdá, ku kráse jej dopomáhajú odborníci.

V stredu sme prvú dámu slovenského bulváru prichytili na bratislavskej klinike krásy. Pred vchodom ju vítala majiteľka zariadenia - doktorka Alexandra Novotná. Erika Judínyová však popiera, že by sa išla na nejaký zákrok objednať.

„Bola to súkromná návšteva. Spoločne sme totiž spustili novú internetovú televíziu zameranú na zdravie a krásu žien s názvom Health & Beauty TV. Potrebovali sme doladiť detaily. Ide totiž o vôbec prvý projekt tohto druhu na Slovensku,“ vysvetlila dôvod stretnutia plavovláska.

V súvislosti s plastickými vylepšeniami Erika Judínyová tvrdí, že si pod nôž ešte nikdy neľahla. „Žiadnu plastickú operáciu som neabsolvovala a ani sa nechystám. Doktorka Novotná sa mi stará o pleť, chodím k nej iba na neinvazívne zákroky, ktoré udržiavajú len to, čo mi príroda nadelila. A čo sa týka mojich pŕs a štíhlej línie, odpoveď je úplne jasná z bilboardov, ktoré sú rozvešané po Slovensku,“ uzavrela tému chirurgických zásahov markizácka moderátorka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu