Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Judínyová sa takmer stala modelkou: Vyhrala Miss!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová

BRATISLAVA - Chcela sa živiť svojím telom! Moderátorka Erika Judínyová (37) mala v mladosti sny a ciele podobné tým, o ktorých snívajú milióny dievčat na celom svete. Plavovláske sa však túžby čiastočne splnili. Pre topky.sk prezradila, že vyhrala prvú súťaž Miss vysokých škôl!

Populárna moderátorka smotánkovskej relácie Erika Judínyová sa môže pochváliť tým, že už v mladosti bola jej krása ocenená. Pre topky.sk na nedávnej recepcii Miss Slovensko 2009 prezradila, že má podobnú súťaž za sebou.

„Ja som bola v roku 1991 alebo 92 na prvej súťaži, čo organizoval Jožko Oklamčák - Miss vysokých škôl. To som vyhrala,“ pochválila sa moderátorka, ktorá sa však  do celonárodnej súťaže Miss Slovensko neprihlásila. „Nemala som na to výšku. Meriam 167 cm," prezradila dôvod. 

Topky.sk sa jej preto spýtali, či nerozmýšľala aspoň nad prácou fotomodelky. „Keď som na to mala vek, tak to bolo ešte v plienkach. Nedalo sa kam obrátiť, nebola tu žiadna agentúra. Ale ja som nad tým ani nejako nerozmýšľala,“ dodala Judínyová.

Sledujte TOPKY TV: Erika Judínyová o skúsenostiach so súťažou krásy.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu