Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tvrdá rana pre Lakatošovú: Po Miss smrť otca!

Otec Silvie Lakatošovej zomrel v sobotu nadránom. Zobraziť galériu (4)
Otec Silvie Lakatošovej zomrel v sobotu nadránom.

BRATISLAVA - Radosť aj smútok! To prežívala Silvia Lakatošová (38) v piatkový večer. V deň, keď sa konalo dlhoočakávané finále Miss Universe SR 2012, ležal totiž jej otec v nemocnici. Igor Lakatoš († 67) bol naozaj vo vážnom stave. Zomrel len niekoľko hodín po prenose, na ktorom jeho dcéra vyhlásila novú kráľovnú krásy. Podľa našich informácií boli príčinou úmrtia dlhodobé problémy s pečeňou.

Ťažké chvíle! Už nejaký čas Silviu Lakatošovú sužovali obavy o jej otca Igora. Napriek tomu si však riaditeľka súťaže krásy splnila svoju povinnosť a v piatok sa usmievala na galavečere Miss Universe SR 2012. To, že ju možno ťažia nejaké pochmúrne myšlienky, mohol naznačovať jedine čierny outfit, ktorý zvolila. Kým počas minulých ročníkov hviezdila v nádherných róbach, tentoraz sa rozhodla pre jednoduchý kostým tmavej farby.

Bohužiaľ, jej voľba sa ukázala ako oprávnená. Krátko po skončení priameho prenosu totiž Lakatošovej otec svojim zdravotným ťažkostiam podľahol. V sobotu nadránom tmavovláskin otec skonal v nemocnici. „Nehnevajte sa, ale nebudem vám odpovedať na žiadne otázky,” povedala nám včera zarmútene Silvia.

Podľa našich informácií môže za jeho smrť zlyhanie pečene. S ňou už mal dlhodobo problémy, bol kvôli nim aj hospitalizovaný v nemocnici. Okrem toho mal tiež ťažkosti s očami a kolenom.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu