Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dve tváre Lakatošovej: Dnes krajšia, ako keď vyhrala Miss!

Silvia Lakatošová v súťaži krásy z roku 1993 a na tohtoročnej Miss Universe 2012. Zobraziť galériu (10)
Silvia Lakatošová v súťaži krásy z roku 1993 a na tohtoročnej Miss Universe 2012. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Ako iná žena! V piatok večer sa odovzdávali ocenenia Miss Universe SR 2012. V súvislosti s podujatím treba podotknúť, že na ňom nežiarili iba tohtoročné finalistky, ale aj samotná riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová (39). Paradoxné je, že tá momentálne vyzerá lepšie, ako keď sa pred devätnástimi rokmi sama pýšila korunkou krásy. Čo poviete na jej vtedajšiu a dnešnú vizáž?

Aj tento rok bojovalo o titul Miss Universe SR dvanásť krásnych finalistiek. Len jednej sa však podarilo získať korunku krásy. Víťazkou sa stala rodáčka z Prievidze Ľubica Štepánová. Tú si do súťaže vybrala riaditeľka Silvia Lakatošová, ktorá sa podobným titulom hrdí od roku 1993. Ako vidno s odstupom času, stále je atraktívna. Dokonca možno tvrdiť, že vyzerá lepšie ako kedysi.

Od Silvie sme preto chceli vedieť, aký má recept na vizáž, ktorú by jej mohla závidieť nejedna modelka. „Najdôležitejšie je aktívne cvičenie. Trénujem 4-5 krát týždenne. A snažím sa dodržiavať pitný režim,“ priblížila nám Lakatošová, ktorá považuje šport za veľmi dôležitý. Bez neho si nevie predstaviť život. „Keď si zacvičíte, cítite sa výborne. Nielen po fyzickej, ale aj psychickej stránke,“ odporúča ženám. Okrem aktívneho pohybu si každý mesiac dopraje celotelovú masáž a zábalové masky. Priznala sa aj k liftingu tváre.

Sledujte TOPKY TV: Silvia Lakatošová v rozhovore prezradila, ako je spokojná s tohtoročnou víťazkou. 

Miss_Lakatosova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu