Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Lakatošovej komplikácie s Miss: Zrušili jej ju?!

Sivia Lakatošová má tento rok s galavečerom Miss problémy. Zobraziť galériu (7)
Sivia Lakatošová má tento rok s galavečerom Miss problémy.

BRATISLAVA – Súťaž Miss Universe Slovenskej republiky bola po minulé roky o takomto čase už v plnom prúde. Tento raz však ešte nie je poriadne počuť ani o kastingoch. Logicky sa teda vynárajú otázky, či sa súťaž z nejakých dôvodov nezrušila. Zisťovali sme, čo sa vlastne deje.

Zmeny na poslednú chvíľu! Riaditeľka súťaže krásy Miss Universe Slovenskej republiky Silvia Lakatošová to tento rok s organizovaním súťaže krásy nemá ľahké. Hoci po minulé roky sa v tomto období už predstavovalo dvanásť najkrajších, tentokrát sa ešte neuskutočnili ani kastingy. Dokonca nie je ani verejne známa informácia, kedy a kde by sa malo konať finále šou. A tak sa natíska otázka, či Miss vôbec tento rok bude.  

Zisťovali sme preto, či sa súťaž nezrušila. „Museli sme ju presunúť kvôli predčasným parlamentným voľbám, keďže v ten istý deň sa malo pôvodne konať aj naše finále s voľbou kráľovnej krásy,vysvetlila nám organizátorka Silvia Lakatošová.

Dôvod, prečo o kastingoch zatiaľ nepočuť, je ten, že sa začnú až 27. februára. Priamy prenos je posunutý na 25. mája a bude ho vysielať Slovenská televízia. Dokonca som bola v New Yorku dohodnúť, či to môžeme zmeniť. Dali nám termín do konca júna, keďže je aj svetové finále posunuté,“ prezradila brunetka.

Ocenené dievčatá budú môcť aj tento rok získať okrem popularity aj mnohé luxusné vecné dary. Víťazka sa zúčastní svetového finále Miss Universe, ktoré sa uskutoční 27. augusta na Bahamách.

Tip: Pozrite si nielen Miss v televízii ale aj ďalšie skvelé programy. Kompletný tv program ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu