Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi Lakatošová (39) v plavkách: Pozrite na tú postavičku!

Sexi Silvia Lakatošová pózuje na fotografii so šesťročným synom Christianom. Zobraziť galériu (12)
Sexi Silvia Lakatošová pózuje na fotografii so šesťročným synom Christianom. (Zdroj: Foto: archiv S. L.)

BRATISLAVA – Kto by tipoval tejto opálenej kráske s vyšportovaným telom tridsaťdeväť rokov?! Zrejme málokto. Ako vidno na zábere z letnej dovolenky, mamičke Silvii Lakatošovej (39) môžu postavu závidieť aj niektoré dvadsiatky. Topky.sk zisťovali, čo stojí za úspechom bývalej kráľovnej krásy.

Keď si v roku 1993 Silvia Lakatošová odniesla titul najkrajšej Slovenky, len málokto by vtedy povedal, že aj o devätnásť rokov bude vyzerať rovnako dobre. Dôkazom toho, že je stále vo forme, môže byť aj záber z dovolenky, o ktorý sa s nami podelila. Fotografia vznikla počas rodinnej cesty po USA, ktorá trvala mesiac. „Snímka je z Dominikánskej republiky. Par dní predtým sme však strávili aj na Floride v meste Orlando. Potom sme sa prebrodili Karibikom,“ priblížila šéfka Miss Universe SR destináciie, ktoré počas výletu neobišli.

Keďže má Silvia na fotografii naozaj závideniahodnú postavu, zaujímalo nás, ako sa o ňu stará. „Pravidelne cvičím s trénerom. Okrem toho sa tretí rok venujem spinningu,“ prezradila svoje finty Lakatošová. Keďže si bez športu nevie predstaviť život, vo fitku je štyri až päťkrát týždenne. „Keď si zacvičíte, cítite sa výborne. Nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke,“ odporúča Silvia všetkým, ktorí chcú mať podobne vyšportovanú figúru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu