Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Judínyová a Skrúcaný po prevalení aférky: Nežnosti ako tínedžeri!

Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová si počas romantickej večere užívali jeden druhého a prejavovali si nežnosti. Zobraziť galériu (16)
Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová si počas romantickej večere užívali jeden druhého a prejavovali si nežnosti.

BRATISLAVA - Nový párik slovenského šoubiznisu! Erika Judínyová sa dala dokopy s hercom Štefanom Skrúcaným. Ako vidno na záberoch, ktoré sa nám podarilo urobiť včera večer, dvojica si naplno užíva každú voľnú chvíľu strávenú bok po boku. Chvíľami pripomínali čerstvo zamilovaných tínedžerov.

Príjemné slnečné počasie, chutné jedlo a romantická atmosféra. V takomto duchu sa niesol včerajší večer Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného. Čerstvo zamilovaná dvojica si vychutnávala spoločné chvíle v jednej z reštaurácií na nábreží bratislavského Dunaja. Párik si neustále hrkútal, moderátorka sa smiala, zabávač sa tváril spokojne. Zo záberov to vyzerá tak, že herec hodil šesťročný vzťah s redaktorkou Dominikou Lukáčovou definitívne za hlavu. 

Humorista hovorí o pártýždňovom romániku s tvárou markizáckej Smotánky síce diplomaticky, no nepriamo ho potvrdzuje. „S Erikou sa poznáme už dlho, ale napriek tomu, že sa mi páčila a rozumeli sme si, bol náš vzťah vždy obojstranne len kamarátsky. Sme dvaja slobodní ľudia a priznávam, že v poslednom čase sa stretávame častejšie,” povedal expartner Dominiky Lukáčovej.
 
Keď sme sa redaktorky markizáckeho spravodajstva spýtali, čo hovorí na to, že sa dala jej televízna kolegyňa dokopy s humoristom, reagovala ľahostajným tónom. „Vôbec neriešim pána Skrúcaného ani pani Judínyovú. Je mi to úplne jedno, mám svoj život,” povedala topkám Lukáčová, ktorej vzťah so zabávačom sa už ku koncu zmietal v neustálych hádkach a dlhodobej kríze.
 
Škrípať to začalo koncom decembra 2011, kedy sa objavili v médiách zábery, ako sa Lukáčová „stratila“ na pol hodinu na zadnom sedadle svojho auta s mladým futbalistom Marekom Duckým. Hoci sa po tejto aférke snažila Dominika ubezpečiť okolie a aj samotného Štefana, že o nič nešlo, ich vzťah bol poznačený nedôverou. Tá hlodala v hercovi natoľko, až sa rozhodol dať definitívnu bodku za všetkým. Výsledkom bol Lukáčovej vyhadzov z ich spoločnej domácnosti koncom apríla tohto roku.
Zamilovaná dvojica sa počas spoločnej večere takmer neustále usmievala a pôsobila štastne.
Zobraziť galériu (16)
Zamilovaná dvojica sa počas spoločnej večere takmer neustále usmievala a pôsobila štastne.  (Zdroj: Jan Zemiar)
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu