Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Láska Judínyovej a Skrúcaného: Idú na to zhurta!

Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová tvoria pár. Zobraziť galériu (10)
Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová tvoria pár.

BRATISLAVA - Dali sa dokopy! Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová si rozumeli dlhé roky a v poslednej dobe sa často zabávali bok po boku v spoločnosti. Naposledy sme ich prichytili v marci na párty, kde sa k sebe správali mimoriadne dôverne. Špekuláciám o bližšom vzťahu nahrával aj fakt, že zabávač prežíval krízu s vtedajšou partnerkou Dominikou Lukáčovou (26). Koncom apríla s ňou definitívne skončil. A teraz už tvorí pár s moderátorkou Smotánky. Dvojica zobrala vzťah zhurta, stihli sa už navzájom zoznámiť s rodičmi.

Skúšajú to spolu! O tom, že Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný majú k sebe naozaj blízko, sme vás informovali už v marci. Na Jozefovskej párty sa od seba takmer nepohli a herec dokonca nosil moderátorkinu kabelku, kým ona pracovala.

Vtedy dvojica svoj bližší vzťah ešte popierala. „Poznáme sa dlhé roky. Nikdy sme neprekročili hranicu priateľstva,” tvrdila Erika. No teraz je z nich už niekoľko týždňov pár. Skrúcaný si možno práve počas krízy s Dominikou Lukáčovou uvedomil, že moderátorka Smotánky by sa k nemu hodila viac.

Po viacerých mesiacoch turbulencií nakoniec ukončil v apríli spolužitie s bývalou Miss Spiša. Tá sa následne odsťahovala z jeho bratislavského bytu. Potom si začal s Erikou. Podľa našich informácií už Judínyová zoznámila zabávača so svojimi rodičmi, humorista zasa plavovlásku so svojou mamou. Zdá sa teda, že tento vzťah naberá rýchly spád.

V súvislosti s čerstvou láskou sme sa spojili aj so samotným Skrúcaným. Keď sme sa ho spýtali, či tvorí pár s Judínyovou, dostalo sa nám vyhýbavej odpovede. „S Erikou sa poznáme už dlho, ale napriek tomu, že sa mi páčila a rozumeli sme si, bol náš vzťah vždy obojstranne len kamarátsky. Sme dvaja slobodní ľudia a priznávam, že v poslednom čase sa stretávame častejšie, povedal herec, čím však nepoprel, že by sa dal dokopy s tvárou markizáckej Smotánky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu