Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Skrúcaného exmilenka sa bude vydávať: Zásnubný prsteň pod stromčekom... FOTO!

Dominika Lukáčová sa bude vydávať. Zobraziť galériu (5)
Dominika Lukáčová sa bude vydávať.

BRATISLAVA - Dominika Lukáčová (33) a Štefan Skrúcaný (58) tvorili pár dlhých 5 rokov. Informácia o ich milostnom pomere sa prevalila v roku 2007 a v tom čase sa na verejnost dostalo aj video, ktoré zachytávalo milencov v najdôvernejších situáciách. Dnes si však už obaja žiju vlastným životom. Herec je ženatý s markizáčkou Erikou Judínyovou (47) a Dominika sa bude zjavne čoskoro vydávať tiež. Pod vianočným stromčekom si totiž našla zásnubný prsteň.

Dominika Lukáčová niekoľko rokov pôsobila v televízii Markíza ako redaktorka. Do povedomia širokej verejnosti sa však oveľa viac dostala ako partnerka Štefana Skrúcaného. Ich vzťah pritom začal neverou. V čase, keď sa herec na súťaži Miss Spiša zahľadel do sympatickej východniarky, bol ešte ženatý s herečkou Zuzanou Tlučkovou. 

Nasledoval rozvod a Lukáčová ďalších 5 rokov vystupovala ako Skrúcaného oficiálna partnera. To sa zmenilo koncom apríla 2012 po dlhšom turbulentnom období v ich vzťahu. Dnes si dvojica už žije vlastným životom. Herec sa oženil s moderátorkou Smotánky Erikou Judínyovou a Dominika sa zjavne tiež chystá na veľký životný krok.

Na sociálnej sieti Facebook sa totiž na Štedrý deň pochválila, aký špeciálny darček si našla pod vianočným stromčekom. Jej partner ju obdaroval zásnubným prsteňom. Na svojom profile sa pochválila fotkou šperku a pridala veľavravné hashtagy. #najkrajsievianoce a #ano. Brunetke gratulujeme!

Dominika Lukáčová sa na Facebooku pochválila zásnubným prsteňom, ktorý našla pod vianočným stromčekom.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Lukáčová sa na Facebooku pochválila zásnubným prsteňom, ktorý našla pod vianočným stromčekom.  (Zdroj: Facebook D.L.)

Viac o téme: Dominika Lukáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu