Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prekvapenie z Jojky: Nečakane odstavili Pyca a Prachařa!

Moderátorskú dvojicu Martina Pyca Rauscha a Jakuba Prachařa tento rok nahradí humoristické duo René Štúr a Sveťo Malachovský. Zobraziť galériu (6)
Moderátorskú dvojicu Martina Pyca Rauscha a Jakuba Prachařa tento rok nahradí humoristické duo René Štúr a Sveťo Malachovský. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nečakané! Do odovzdávania cien pre najobľúbenejších interpretov slovenskej populárnej hudby ostávajú už iba dva týždne. Doposiaľ sme však nepoznali mená moderátorov, ktorí budú galavečerom Slávik 2012 sprevádzať. Vlani sa tejto úlohy zhostila dvojica známa z šou Česko Slovensko má talent Martin Pyco Rausch (35) a Jakub Prachař (29). Tento rok ich však organizátori odstavili na vedľajšiu koľaj. Priestor dostali Sveťo Malachovský (40) a René Štúr (38) alias Adonis Szabo a Igor Šrámek.

Už o dva týždne zverejní televízia Joj v živom vysielaní mená držiteľov zlatých, strieborných a bronzových sošiek Slávika v troch hlavných kategóriách. Slávnostnému galavečeru predchádzajú v týchto dňoch veľké prípravy. Tie sa týkajú aj výberu moderátorskej dvojice, ktorá bude divákov sprevádzať živým vysielaním. 

Vlani sa tejto funkcie zhostili Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař. Keďže sú na nich od divákov dobré odozvy a osvedčili sa aj v troch sériách Česko Slovenského talentu, mnohí si mysleli, že sa objavia aj v tohtoročnom Slávikovi. Opak je však pravdou. „Pyco s Jakubom sa objavia už iba ako hostia,“ povedal nám režisér projektu Jeffo Minařík. „Budú stvárňovať dvoch astronautov, ktorých omrzel život na zemi a povyberajú celebrity, ktoré spolu s nimi poletia do vesmíru,“ priblížil nám svoje predstavy.

Ako sa nám podarilo zistiť, priamy prenos vyfúkli zohratému páru Sveťo Malachovský a René Štúr. „Myslím, že sa do konceptu večera veľmi hodia,“ prezradil Jeffo Minařík. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa novej funkcie zhostí dvojica známa ako Imre a Gejza z Paneláku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu