Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Timberlake na pódiu: Kolegyni ohmatával prsia, ona jemu rozkrok!

Justin Timberlake a Mila Kunis Zobraziť galériu (5)
Justin Timberlake a Mila Kunis (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Postarali sa o poriadnu šou! O tom, že odovzdávanie sošiek nemusí byť len formálna nuda, svedčí víkendové laškovanie Justina Timberlakea (30) a Mily Kunis (27). Tí sa totiž svojej úlohy zhostili naozaj odviazane. Jeden druhého držali v priamom prenose – za intímne partie!

Priateľstvo s výhodami! Aj takto dokáže vyzerať vzťah mladej hereckej dvojice bez toho, aby to medzi nimi iskrilo jedna radosť. Fámy o tom, že Justin a Mila sa počas natáčania spoločnej snímky Friends with Benefits (Ide len o sex) zblížili aj mimo kamier, sami vyvrátili úsmevným spôsobom. Priamo na udeľovaní cien MTV Movie Awards si voči sebe dovolili to, čo málokto – verejne sa obchytkávali!

„Hoci sme spolu vo filme Friends with Benefits, Mila a ja sme nikdy nerandili,“ začal opatrne vysvetľovať spevák a herec po príchode na pódium. „Nie, nie, sme ako brat a sestra,“ pridala sa k nemu jeho sexi kolegyňa. „Totálne platonický vzťah, vďaka ktorému môžem urobiť toto,“ pokračoval Justin opovážlivo chytajúc brunetku za jej prednosti. Tá sa však takisto nenechala zahanbiť a gesto mu vzápätí opätovala – rukou si to namierila priamo do jeho medzinožia!

To, že cenu za najlepší mužský herecký výkon si nakoniec prišiel prevziať Robert Pattinson, po takomto pikantnom divadle nikoho príliš nezaujímalo. Večer totiž patril najmä Justinovi, ktorý si užíval spoločnosť krásnych žien, mimo iných aj expriateľky Cameron Diaz. Ktovie, čo všetko za spomínanú noc vlastne stihol. Už na javisku sa totiž objavil s neidentifikovateľnými bielymi fľakmi na obleku!


 

Tags: MTV Shows

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu