Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajná párty po Slávikovi: Nasávali do rána!

Tomáš Maštalír (vľavo) si súkromnú párty užíval. Janko Lehotský odchádzal medzi poslednými. Dával si pozor, aby zvládol schody bez problémov. Zobraziť galériu (21)
Tomáš Maštalír (vľavo) si súkromnú párty užíval. Janko Lehotský odchádzal medzi poslednými. Dával si pozor, aby zvládol schody bez problémov.

BRATISLAVA – Dlhá noc! Nedeľný večer sa niesol v znamení hudobných cien Slávik 2011. Po skončení prenosu si čerství držitelia sošiek užívali sladkú chuť víťazstva. Spolu s nimi zapíjali triumf aj kolegovia zo šoubiznisu. Prominenti sa však poriadne odviazali až na neoficiálnom žúre, ktorý sa konal v jednom z bratislavských podnikov. Tam médiá prístup nemali. Alkohol tiekol potokom, žúrovalo sa až do rána.

Vyhlásenie víťazov hudobnej ankety Slávik 2011 sa odohrávalo v priestoroch bratislavskej Incheby, kde sa po skončení priameho prenosu konala aj oficiálna afterpárty. Prítomní hostia a účinkujúci sa mohli uvoľniť, zabávať sa a pochutnať si na občerstvení, ktoré tam bolo pre nich pripravené.

Galéria: Fotoreportáž: Takto to vyzeralo na párty po Slávikovi.

Pre niektorých ale týmto nedeľný večer zďaleka neskončil. Napríklad porotca Jaro Slávik a hudobník Tomi Popovič sa rozhodli užiť si zábavu aj v uzavretej spoločnosti, kde neboli prítomné médiá. Táto myšlienka sa zapáčila aj hercovi Alexandrovi Bártovi či spevákovi Jankovi Lehotskému. Všetci spomínaní sa totiž odpratali do jedného z bratislavských podnikov. 

Ako vidno na našich záberoch, súkromnú zábavu si náležite užívali. Príkladom môže byť herec Tomáš Maštalír, ktorý odhodil naškrobený imidž, aký mal počas galavečera. Povolil si kravatu, vyhrnul rukávy na košeli, do úst hodil cigaretu a žoviálnym správaním zabával okolie. 

V súvislosti s utajeným žúrom je tiež zaujímavé, že herec Alexander Bárta, ktorý žije v spoločnej domácnosti s herečkou Henrietou Mičkovicovou, odchádzal v spoločnosti neznámej slečny. „Je to kamarátka a zároveň manažérka Lukáša Adamca. Neodchádzal som s ňou sám. Boli sme traja,“ reagoval herec, keď sme sa na ženu po jeho boku spýtali. Na záberoch, ktorými disponujeme, je však zachytený iba so spomínanou dámou. Superstarista odchádzal z baru až s krátkym oneskorením a sám. Poslední hostia si to namierili domov okolo štvrtej hodiny ráno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu