Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trapas Lehotského: Do spoločnosti v obtiahnutom úbore!

Janko Lehotský si vyrazil do spoločnosti v netradičnom outfite. Zobraziť galériu (12)
Janko Lehotský si vyrazil do spoločnosti v netradičnom outfite.

BRATISLAVA – Ako z grotesky! Keď sa v spoločnosti objaví Janko Lehotský (65), o zábavu je zväčša postarané. Inak tomu nebolo ani na včerajšom krste nového albumu kapely AC+. Spevák si totiž do spoločnosti vyrazil nahodený v skutočne nevhodnom outfite. Pohľad na neho preto vyvolal úsmev na tvárach viacerých prítomných hostí!

Pobavil! Včera popoludní sa na jednej z bratislavských lodí uvádzal do sveta album skupiny AC+, známej najmä z osemdesiatych rokov. Úlohy krstného otca sa zhostili dve spevácke legendy – Petr Spálený a Janko Lehotský. Práve druhý zo spomínaných pánov si na podujatí vyrobil menší trapas.

Lehotský prifrčal na krst album na bicykli. Dopravnému prostriedku prispôsobil aj svoj odev. V obtiahnutom cyklistickom úbore však vyzeral skutočne komicky. Jeho outfit pripomínal plavky, aké kedysi nosili herci z grotesiek. Nevhodnosť svojho outfitu sa legenda napokon snažila obrátiť na žart. „A už budem v módnej polícii!“ poznamenal smerom k fotografom.

Pozornosť si užíval nielen on, ale aj kapela AC+. Jej členovia majú z nového albumu veľkú radosť. „Nechceli sme omieľať staré veci, tak sme si povedali, že poďme skúsiť niečo nové, nápady máme," povedal nám Juraj Trebuľa. Ako tiež dodal, svoju tvorbu sa usilovali prispôsobiť aktuálnym trendom. „Chceme, aby to bolo normálne a moderné, aby si to dokázal vypočuť aj mladý človek," dodal Juraj. Ak chcete vedieť o skupine viac, pozrite si priložený rozhovor!

Sledujte Topky TV: Takto to na krste albumu vyzeralo. Rozhovor so spevákom skupiny Jurajom Trebuľom.

AC plus - krst

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu