Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tina na Slávikovi: Zhrabla sošku a potom... Ignorácia!

Speváčka Tina si prevzala cenu, no hneď po prenose sa spolu s priateľom Richardom vyparili. Zobraziť galériu (6)
Speváčka Tina si prevzala cenu, no hneď po prenose sa spolu s priateľom Richardom vyparili.

BRATISLAVA - Okolo účasti Martiny Tiny Csillaghovej (27) na Slávikovi 2011 boli dlho otázniky. Jej manažérka tvrdila, že prítomnosť na jojkárskom galavečere v čase, kedy sa na Markíze objavuje ako moderátorka Hlasu Česko Slovenska, je vylúčená. Speváčka však nakoniec prišla a stala sa Zlatou slávicou. Úspech si ale nevychutnávala dlho. Brunetka sa totiž vyparila hneď po vypnutí kamier. Následnú afterpárty a aj gratulantov odignorovala!

Rýpali do nej! Speváčka Tina to pred Slávikom (výsledky nájdete TU, pozn. red.) a ani počas neho nemala ľahké. Tak, ako iní interpreti z kategórie Hit roka, aj ona mala nakrúcať nominačnú upútavku, no odstúpila od toho. Manažérka Andrea Práznovská sa vyjadrila, že jej zverenkyňa nemôže účinkovať v programe Jojky, keď zároveň moderuje markizácky Hlas Česko Slovenska.

Nakoniec sa však veci zmenili a brunetka na odovzdávanie hudobných ocenení prišla. No tvorcovia programu to nenechali len tak. "Producenti" Pycinger a Prachár alias Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař trúsili na adresu jej avizovanej neúčasti na podujatí ironické poznámky. „Zatlieskajme Tine, že došla. A ty dnes nemáš Hlas?” rýpal slovenský moderátor.

Keď sa spýtal, či dostala zákaz spievať na Slávikovi, speváčka naozaj onemela. Zrejme nepríjemné narážky okolia na túto kauzu spôsobili, že Tina sa po prenose nezúčastnila na afterpárty. Spolu s priateľom Richardom Lásikom sa hneď po vypnutí kamier vyparili. Priaznivci jej teda nemohli zagratulovať k zisku ocenenia.

Topky.sk sa snažili zistiť, čo zmenilo interpretkin názor, že sa Slávika nakoniec zúčastnila a prečo potom ignorovala následný večierok. Tina a ani jej manažérka nám však na otázky neodpovedali.

Ako vyzerali ostatné celebrity na afterparty? Fotografie aj video nájdete tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu