Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Maštalír po nočnom záťahu: Zdrhol s »milenkou« Turjanovou!

Tomáš Maštalír odchádzal z párty s kolegyňou Kristínou Turjanovou. Džentlmensky jej otvoril dvere, keď nastupovala do taxíka. Zobraziť galériu (8)
Tomáš Maštalír odchádzal z párty s kolegyňou Kristínou Turjanovou. Džentlmensky jej otvoril dvere, keď nastupovala do taxíka.

BRATISLAVA - Strávili noc spoločne?! O tom, že Tomáš Maštalír (35) a Krístina Turjanová (33) majú k sebe veľmi blízko, sa špekuluje už od apríla tohto roka. Dvojica vtedy po spoločnom divadelnom predstavení skončila v hercovom byte. Rovnaká situácia sa zrejme zopakovala aj včera večer, keď sa údajní milenci objavili na jojkárskej párty. Zo žúru totiž odchádzali spoločne. Úsmev na umelcovej tvári svedčil o tom, že má s kolegyňou smelé plány. A zrejme nebol jediný...

Včera večer sa v jednom z bratislavských hotelov konala vianočná párty, ktorú usporiadala Jojka pre svojich zamestnancov a známe tváre späté s televíziou. Večierok prebiehal bez prítomnosti médií, aby sa mohli pozvaní hostia uvoľniť. 

Zábavu a stretnutie s kolegami si užil aj herec Tomáš Maštalír. Dôkazom, že sa na večierku dobre cítil, môže byť aj fakt, že odchádzal odchádzal o trištvrte na štyri ráno. A domov nešiel sám. V taxíku si odvážal kolegyňu Kristínu Turjanovú.

O dvojici sa už dlhšiu dobu pošuškáva, že sú milencami. Zaujímalo nás preto, či je to pravda. „Joj, viete, čo všetko sa ‚hovorí‛? :-) Napíšte, čo chcete... :-)reagoval herec prostredníctvom SMS, keď sme sa ho spýtali na nočný odchod z párty a tiež vzťah k tmavovláske. Informácie o romániku teda nepoprel. Treba podotknúť, že vzájomnému vzťahu nič nebráni v rozlete. Obaja sú totiž rozídení. Seriálový Dr. Ludsky a jeho dlhoročná partnerka Táňa Pauhofová sa totiž vybrali každý vlastnou cestou zhruba pred rokom. 

Spomínaná dvojica Maštalír-Turjanová však nebola jediná, ktorá pútala počas včerajšieho žúru pozornosť. Kristína Greppelová, ktorú môžu diváci poznať aj zo seriálu Pod povrchom, sa počas párty poriadne rozvášnila. Keď si totiž spoločne s hercom Reném Štúrom vyšli pred hotel, aby si zapálili cigaretu, neubránila sa nutkaniu pobozkať ho. Rodák z Martina je však už štyri roky šťastne zadaný, intímnostiam s brunetkou sa preto vyhýbal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu