Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tina so zázračným slúchadlom: Haló, je tam Mach a Šebestová?

Požičala si speváčka Tina zázračné slúchadlo od Šebestovej? Zobraziť galériu (10)
Požičala si speváčka Tina zázračné slúchadlo od Šebestovej?

BRATISLAVA - Podľahla vtipnému trendu! Martinu Tinu Csillaghovú (27) už tiež slnečné počasie vytiahlo na jednu z bratislavských terás. Speváčka na nej okamžite pobavila svoje okolie, najviac kamarátku Zuzanu Šebovú (29). Priniesla si totiž so sebou obrovské telefónne slúchadlo, ktoré okamžite vyvolá spomienky na rozprávky o Machovi a Šebestovej.

Pobavila! Speváčku Tinu sa nám tento týždeň podarilo zastihnúť na jednej z terás patriacich k bratislavskému nákupnému centru. A stačila jej naozaj len krátka chvíľa na to, aby zaujala pozornosť okolia. K herečkám Andrei Karnasovej a Zuzane Šebovej totiž pricupitala s obrovských slúchadlom v ruke.

Moderátorka Hlasu Česko Slovenska vyzerala, akoby si tento doplnok vypožičala od animovanej Šebestovej. To isté si zrejme pomyslela aj Zuzana Šebová, ktorá sa pri pohľade na Tininu vychytávku rozosmiala. A okamžite si od nej slúchadlo požičala, aby ho preskúmala. Možno zisťovala, či je tiež zázračné - ako to z rozprávky.

Treba však podotknúť, že slúchadlo je medzi headset súpravami veľmi trendy. Rovnaké používajú aj zahraničné celebrity ako napríklad zúfalá manželka Eva Longoria, spevák Lenny Kravitz či agent 007 Daniel Craig. Tí ale zrejme ani len netušia, že so slúchadlom vyzerajú ako české kreslené postavičky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu