Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To už vyzerá ako porno: Holému Bruchalovi rozkročila nohy Minichová!

Milena Minichová a Pavel Bruchala predviedli v seriáli Druhý dych pikantné scénky. Zobraziť galériu (10)
Milena Minichová a Pavel Bruchala predviedli v seriáli Druhý dych pikantné scénky.

BRATISLAVA – Ako z filmu pre dospelých! Herečka Milena Minichová (29) sa predvedie v dnešnej časti seriálu Druhý dych opäť v pikantných scénach. Tentokrát však už nepôjde o zábery ladené do jemnej erotiky tak, ako v prípade prvej časti. Divákom večer ukáže spolu s moderátorom Pavlom Bruchalom (33) živočíšny sex na sedačke.

Milena Minichová stvárňuje v Druhom dychu postavu mrchy, ktorá rada opantáva mužov svojimi ženskými zbraňami. V úlohe zlatokopky Andrey Jančovičovej už predviedla posteľné scény s kolegom Braňom Deákom, ktorého zviedla hneď v prvej časti. V dnešnej epizóde seriálu televízie DOMA si zasa urobí zálusk na architekta Lukáša Mráza v podaní moderátora Pavla Bruchalu. A čo si zaumieni, to aj dostane.

Markizáka začne zvádzať priamo v jeho seriálovej kancelárii. Ten po niekoľkých neverbálnych výzvach na milostný akt neodolá jej pôvabu a doslova sa na herečku vrhne. Krátku predohru plnú bozkov vystrieda postupné obnažovanie. To vyvrcholí divokým sexom na sedačke. Aj v tomto prípade pôjde zo strany atraktívnej plavovlásky o čisto zištný ťah. Ak chcete vedieť, prečo to urobila, pozrite si dnešnú časť seriálu Druhý dych.

V súvislosti so vznikom pikantných záberov sme chceli vedieť, ako sa tieto scény hrali Pavlovi Bruchalovi. Predsa len nie sme u neho na niečo podobné zvyknutí. „Bola to sranda. Myslím, že sme to nakrúcali na dva- či trikrát,“ povedal nám modrooký moderátor, ktorý však priznal, že mu to dalo aj trochu zabrať. „Ono to nie je nikdy jednoduché, keď sa na vás pozerá 10 - 15 ľudí. No snažil som sa na to nemyslieť. S Milenou sme sa ani nedohadovali na tom, ako to bude vyzerať. Nechali sme to na danú chvíľu,“ priblížil detaily Bruchala. „Vedeli sme, o čom je tá situácia. Zahrali sme to ako herci a čakali, kedy sa povie stop,“ vyjadril sa Pavel. Ako nás na záver ubezpečil, hoci to tak nevyzerá, po celý čas mali na sebe obaja aktéri spodnú bielizeň.

Profesionálne to celé berie aj samotná Minichová. „Som herečka, je to moja práca. Každý herec musí zákonite predvádzať takéto scény,“ vysvetlila nám Milena. Keď sme sa jej spýtali, či si nemyslí, že ich bolo v jej prípade už v tomto seriáli príliš, odpovedala nám protiotázkou: „A čo je príliš?“ Následne nám položila telefón slovami: „Viete čo? Nemám chuť sa s vami na túto tému rozprávať. Som na dovolenke.“ Aký názor máte vy? Vyjadrite ho v ankete!


Ako sa "preberá" Pavel Bruchala?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu