Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Extrémny Bruchala: Desivý pád... Robil zo seba opicu na skalách!

Moderátor Pavel Bruchala si vyskúšal extrémne športové disciplíny. Zobraziť galériu (11)
Moderátor Pavel Bruchala si vyskúšal extrémne športové disciplíny. (Zdroj: Foto: Henkel)

BRATISLAVA – Odvážny! Moderátor Pavel Bruchala (34) sa rozhodol okoreniť svoj život poriadnou dávkou adrenalínu! Nedávno sa totiž zúčastnil extrémnej súťaže, kde musel zdolať naozaj neľahké prekážky. Nedal sa odstrašiť ani poriadnou horúčavou a rôznymi náročnými disciplínami. Pre Topky.sk prezradil aj svoj najhorší zážitok spojený s nebezpečnou zábavou.

Zapotil sa! Piatková extrémna súťaž v Čunove dala zabrať aj moderátorovi Reflexu Pavlovi Bruchalovi. Ten si vyskúšal adrenalínovú jazdu na opičej dráhe z ôsmich metrov nad zemou. Akoby to nestačilo, pridali sa ďalšie metre navyše na Jakubovom rebríku, kde si súťažné dvojice otestovali schopnosť spolupracovať pri zdolávaní prekážok.

Zlatým klincom adrenalínových prekážok bola obria hojdačka, tzv. kyvadlový zoskok z výšky dvanásť metrov. Moderátor nám sám priznal, že má adrenalín rád, ale všetko s mierou. „Som športovo založený človek, ale priznám sa, že nezachádzam do extrémov. Takže zatiaľ som nezažil nejaký skutočný extrémny zážitok, typu lyžovanie sa na Aljaške, zdolávanie divokej vody niekde v Amerike alebo Austrálii, zatiaľ som zažil raftovanie v Čunove. No uvidím, či nevyskúšam aj niečo ďalšie. Ale lezenie po lanách vo výške ma bavilo,“ prezradil sympatický Bruchala.

Na otázku, či nepociťuje strach pri takýchto zábavkách, nám priznal, že v piatok mu poriadne búšilo srdce, keď mal skočiť na rozkývanú hojdačku v lanovom centre. „Mám rešpekt a určite sa nepúšťam bezhlavo a bez uváženia do nebezpečných situácií. Ale nemám napríklad problém s výškami, netočí sa mi hlava pri pohľade dole. Mám známych, ktorí neprejdú ani po presklenom moste,“ povedal nám.

Dokonca si spomenul aj na svoj najhorší adrenalínový zážitok, ktorý sa odohral asi pred trinástimi rokmi, keď bol s partiou ľudí na Chopku. „Robil som hlúposti, zabával som spoločnosť tým, že som robil opicu na skalách. Len sa mi to dosť vymklo spod kontroly a zrazu som zbadal, že jedna skala, po ktorej skáčem, sa končí a druhá pokračovala asi o dva metre nižšie,“ porozprával nám. Ako dodal, nedokázal zastať, vyletel do vzduchu a dopadol na skaly pod ním. „Vyrazilo mi dych, vytkol som si členok, ale prežil som. Dokonca som musel potom na jednej nohe zísť trojhodinovú cestu z Chopku k autu,“ opísal nám svoj príbeh, ktorý skončil v nemocnici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu