Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dara Rolins prehovorila: Tak ja vám poviem, prečo nejdem na Slávika!

Dara Rolins a Rytmus na Slávikovi nevystúpia, v nedeľu budú iba koučovať na Markíze v Hlase. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Rytmus na Slávikovi nevystúpia, v nedeľu budú iba koučovať na Markíze v Hlase.

BRATISLAVA - Nominovaní, ale neprítomní! To, že Dara Rolins (38) a Patrik Rytmus Vrbovský (34) neprídu na nedeľné odovzdávanie cien Slávik 2011, ktoré odvysiela Jojka, je už jasné. Nedostavia sa i napriek tomu, že pôvodne plánovali spoločné vystúpenie. V súvislosti s ich absenciou sa špekuluje, že dostali zákaz od konkurenčnej Markízy, kde účinkujú v Hlase Česko Slovenska. Pop diva to však popiera.

Aféry okolo ankiet obľúbenosti! Po tom, čo sa prevalilo, že Markíza nechce figurovať na OTOvi, sa niečo podobné deje aj pri Slávikovi. Hudobné ocenenia sa budú po prvý raz odovzdávať na Jojke - a to práve v čase, kedy Záhorská Bystrica vysiela šou Hlas Česko Slovenska.

Z tohto dôvodu sa na galavečere nezúčastní okrem kouča Rytmusa a moderátorky projektu Martiny Tiny Csillaghovej ani Dara Rolins. A práve ju môže vzniknutá situácia mrzieť asi najviac, pretože sa po dlhých rokoch ocitla v užšej nominácii na zisk ocenenia. V prípade úspechu by to bola vôbec jej prvá soška.

Samotná pop diva si však z toho ťažkú hlavu nerobí. „Podľa niektorých médií som nevďačná a mala by som byť šťastná, že sa na mňa nezabudlo. Úprimne? To, že mám po 30 rokoch vypredané kluby a diskotéky, je tá najkrajšia cena. Prežila som bez Slávika doteraz, prežijem aj naďalej. Ďakujem novinárom za obavy,” povedala nám speváčka.

Tá zároveň popiera, že by za jej neúčasťou boli televízne machinácie. Nemá to žiaden dramatický dôvod. Veď ani v čase Let´s Dance som nemala problém vystúpiť v Česko Slovensko má Talent, ktorý vysielala Jojka. Som speváčka, patrím „všetkým. Jednoducho mám iný program,” tvrdí blondínka.

Zaujímavé však je, že v počiatočných prípravách Slávika 2011 riešili Dara a Rytmus s režisérom projektu Jeffom Minaříkom spoločné vystúpenie. „Áno, plánovali sme to. Ale slobodne sme sa rozhodli, že ho zrealizujeme až vtedy, keď bude na svete spoločná pesnička,” vyjadrila sa k odstúpeniu od projektu Rolins. „Z nominácie mám pochopiteľne radosť, za priazeň fanúšikov zo srdca ďakujem. Šou si s Patrikom pustíme dodatočne z archívu,” dodala.

Otázka je, či neprítomnosť milencov bude na odovzdávaní cien naozaj taká citeľná. Vôbec totiž nie je isté, či dokážu poraziť ostrieľaných matadorov vo svojich kategóriách. Rytmusovi konkurujú Richard Müller, Miroslav Žbirka, Peter Cmorik a Marián Čekovský. S Darou bojujú Zuzana Smatanová, Jana Kirschner, Katarína Knechtová a Tina.

 

Tip: Pozrite si slovenské celebrity v televízii. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu