Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

V Hlase ako škaredá Betty, v súkromí divoška v bikinách!

Dve tváre Alžbety Pažoutovej - šedá myška vs. divoška v bikinách. Zobraziť galériu (9)
Dve tváre Alžbety Pažoutovej - šedá myška vs. divoška v bikinách.

BRATISLAVA – Žena viacerých tvárí! Vo včerajšom zostrihu markizáckej šou Hlas Česko Slovenska sa predviedla aj Alžbeta Pažoutová (24), ktorej talent očaril najmä kouča Michala Davida (51). Speváčka síce na pódiu pôsobila ako taká šedá myška, všetko ale nasvedčuje tomu, že sa ešte máme na čo tešiť. Mladá Češka sa totiž v súkromí rada pýši svojimi krivkami. Alžbeta, kedy predvedieš zmyselnosť aj na pódiu?!

Nevýrazná! Vystúpenie Alžbety Pažoutovej včera uzavrelo kastingové kolá speváckej súťaže Hlas Česko Slovenska. Interpretka, ktorá sa prezentuje pod umeleckým menom Betty Lee, síce svoje účinkovanie zvládla, imidžom však štvoricu porotcov príliš neokúzlia. Zatiaľ čo v prípade jej súperky Kristíny Zakuciovej nešetrili chválami, Alžbetin šarm v danú chvíľu nevynikol. Zrejme bol schovaný pod vrstvami oblečenia, ktoré červenovláska pomerne chaoticky skombinovala.

Paradoxne, niet pochýb o tom, že zverenkyňa Michala Davida je príťažlivá žena. Svedčia o tom aj fotografie, ktorými sa červenovláska pochválila na sociálnej sieti. Okrem toho, že má krásny úsmev, vyzerá aj jej postavička v úsporných bikinách priam dokonale. Snáď z nej čo-to ukáže aspoň v budúcich kolách. Keď si ju vezmú do paráty stylisti, určite dajú vyniknúť jej ženskosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu