Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žbirkova dcéra Linda: Tají slávneho otca!

Miroslav Žbirka Zobraziť galériu (5)
Miroslav Žbirka (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Dcéra speváka Mira Žbirku (64) - Linda (27) je jeho skalným fanúšikom dobre známa. Objavila sa totiž párkrát na jeho koncertoch, kde si spoločne s úspešným umelcom dokonca aj zaspievala. Celkovo sa ale zdá, že jej popularita príliš „nevonia“. K slávnemu priezvisku sa nepriznáva a na sociálnych sieťach vystupuje pod celkom iným menom.

Niekoľkonásobný zlatý slávik Miro Žbirka vstúpil po prvý raz do chomúta už ako 20-ročný. A hoci so svojou prvou ženou Helgou vychovávali aj dcéru Denisu, ich láska nemala pevné základy a vzťah napokon krachol.

Cestu k jeho srdcu si však vydláždila až jeho druhá manželka Katka, ktorá spevákovi porodila dve deti – syna Dávida a Mekyho skalným fanúšikom dobre známu dcéru Lindu. Práve tú si totiž môžu mnohí jeho priaznivci pamätať z koncertov, kde si spoločne na jednom pódiu párkrát zaspievala so svojím slávnym otcom.

Aj napriek tejto závideniahodnej skutočnosti sa ale zdá, že mladá Žbirková sa v bežnom živote k svojmu populárnemu priezvisku nepriznáva. Dôkazom môže byť jej zmenené meno na sociálnych sieťach, na ktorých vystupuje ako „Linda Hofmanová“.

27-ročná žena tak tají totožnosť známeho otca a evidentne sa snaží vyhýbať medializácii. Napriek tomu sa však v týchto dňoch so svojou mamou objavila na slávnostnej premiére filmu Kráska a a zviera. 

Dcéra Mekyho Žbirku sa na sociálnych sieťach prezentuje pod celkom iným menom - a to Linda Hofmanová.
Zobraziť galériu (5)
Dcéra Mekyho Žbirku sa na sociálnych sieťach prezentuje pod celkom iným menom - a to Linda Hofmanová.  (Zdroj: Foto: Pinterest)

 

Viac o téme: Miroslav Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu