Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bratislavský bál: Petra Marko ukázala stehienko, Michaela Marková holý chrbát!

Petra Marko (vľavo) a Michaela Marková (vpravo) sa predviedli v sexi róbach. Zobraziť galériu (5)
Petra Marko (vľavo) a Michaela Marková (vpravo) sa predviedli v sexi róbach.

BRATISLAVA – Včera večer sa v hlavnom meste konal Bratislavský bál, ktorý už tradične uzatvára plesovú sezónu. Známe krásky si na jedenásty ročník tohto podujatia obliekli sexi róby, v ktorých vynikli ich krivky. Podnikateľka Petra Marko (29) v šatách s vysokým rázporkom ukázala nohy, tanečnica Michaela Marková (26) pútala pozornosť modelom s odhaleným chrbátikom. Zahanbiť sa nedali ani iné prominentné dámy!

Vyfintili sa! Priestory Mestského divadla P.O. Hviezdoslava boli včera večer plné zábavy a krásnych žien. Okrem spomínaných dám zažiarili v spoločenských šatách aj fotografka Petra Ficová a šéfka módnej televízie Gabriela Drobová.

Branislav Záhradník, ktorý si minuloročné bály užíval v spoločnosti Zuzany Panczovej, prišiel so svojou novou priateľkou. Vzájomnú lásku si okrem nich dávali najavo aj moderátorka Adela Banášová a tanečník Peter Modrovský, ktorí po krátkej prestávke tvoria opäť zamilovanú dvojicu.

Galéria: Bratislavský bál ukončil plesovú sezónu.

Prítomní hostia sa na bále zabávali pri hudbe Big Bandu Gustáva Broma, Anity Soul i Márie Rottrovej. Moderátormi podujatia boli už tradične Iveta Malachovská a Vlado Vondrák. Súčasťou Bratislavského bálu je už neodmysliteľne aj odovzdávanie ceny Júliusa Satinského – Bratislavská čučoriedka. Laureátmi ocenenia, ktoré vyzdvihuje výnimočnú ľudskosť, snahu a výsledky, sa stali fotograf Karol Kállay a orchester Bratislava Hor Serenaders.

„To, že človek žil humorom Jula Satinského a Milana Lasicu v takom, dá sa povedať, zlom období, držalo človeka pri živote, že nemá význam ešte skladať flintu, ako sa vraví. Je to pre mňa milé vyznamenanie, takého intímneho charakteru. Nie oficiálne, no o to milšie a možno o to vzácnejšie,“ povedal na adresu ocenenia známy fotograf.

Ocenenie Bratislavská čučoriedka v minulosti dostali viaceré známe osobnosti z hlavného mesta, medzi ktorými nechýbali napríklad herečka Emília Vášáryová, spevák a skladateľ Peter Lipa, akademický maliar Viktor Hulík, architekt Ján Miloslav Bahna či operná speváčka Mária Kišoňová - Hubová, ktorá ocenenie dostala v roku 2004.

Ktorá z dám bola podľa vás najlepšie oblečená? Hlasujte TU.

Sledujte Topky TV: Takto to na Bratislavskom bále vyzeralo.

BBAL2012

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu