Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kam zmizla Petra Marko z Let´s Dance? Nanominovala sa do Talentu!

Petra Marko v Let´s Dance a v Talente s moderátorom Jakubom Prachařom. Zobraziť galériu (9)
Petra Marko v Let´s Dance a v Talente s moderátorom Jakubom Prachařom.

BRATISLAVA - Opäť pred kamerami! Petra Marko (29) šéfuje tanečnej skupine, ktorú sa snaží čo najviac spropagovať. Pomohla si k tomu napríklad aj účasťou v poslednom Let´s Dance, kde bola naozaj výraznou súťažiacou. Niekoľko posledných mesiacov však o nej príliš počuť nebolo. No najnovšie na obrazovkách opäť spôsobila rozruch. Objavila sa totiž spolu so svojimi zverenkyňami vo včerajšej časti šou Česko Slovensko má talent.

Skúša šťastie! Petra Marko sa najviac zviditeľnila v šou Let´s Dance, kde si príliš nesadla s porotkyňou Darou Rolins najmä kvôli svojej prehnanej súťaživosti. Majiteľka tanečnej agentúry sa potom objavovala na rôznych spoločenských podujatiach, no už dlhšiu dobu o nej v médiách príliš počuť nebolo.

Teraz sa však divákom znovu pripomenula. Petra a jej tanečnice sa totiž rozhodli zabojovať v jojkárskej talentovej súťaži, ktorú si nadelili ako darček k 10. výročiu. A na javisku sa toho v ich podaní dialo naozaj veľa. Dokonca to vyzeralo, akoby išlo o niekoľko rôznych vystúpení.

Na pódiu sa totiž striedali rôzne dievčatá, kostýmy aj štýly. Porota to však nevnímala príliš pozitívne. „Spravili ste z toho taký bordel fantastický, tomu hovorím menu v čínskej reštaurácii,” povedal Jaro Slávik. Podľa našich informácií mala pripomienky aj Lucie Bílá, len jej slová sa do zostrihu nedostali.

Tanečnice teda síce postúpili, ale s menšími výhradami. „Do budúceho kola spravte niečo, čo má nejakú dramaturgiu, buď nech je tam jedno alebo druhé, nebudeme miešať hrušky s jablkami,” znelo odporučenie slovenského producenta.

Topky.sk však zistili, že sebavedomá tmavovláska si zrejme opäť spraví po svojom. „Máme 5000 kostýmov a ukázali sme z nich len tri. ExtravaDansa je veľká továreň na tanec a kostýmy, takže aj to číslo bolo iné ako mali lokálne tanečné skupinky. V hlave som dokonca mala číslo so 60 ľuďmi,” prezradila nám Petra Marko. „Robíme všetko, je škoda ukázať len jednu atmosféru, keď ich máme stovky,” dodala. Otázka je, ako podobný umelecký miš-maš príjmu porotcovia druhý raz. Možno sa bude bohužiaľ situácia opakovať a kráska nebude obľúbená ani u týchto odborníkov na talent.

Tip: Pozriete si šou Česko Slovensko má talent alebo si vyberiete nejaký film? Vyberte si z ponuky programov na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu