Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lakatošová a Christová pokope: Takto sa zmenili krásne missky!

Bývalé missky dnes a kedysi - naľavo Silvia Lakatošová, napravo Ivana Christová. Zobraziť galériu (9)
Bývalé missky dnes a kedysi - naľavo Silvia Lakatošová, napravo Ivana Christová.

BRATISLAVA – Jednej pribudli kilá, druhej vrásky! Kráľovné krásy z česko-slovenských čias Silvia Lakatošová (38) a Ivana Christová (41) disponujú aj po niekoľkých rokoch obrovskou dávkou šarmu a charizmy. Časy, kedy sa hrdo pýšili titulom „tá najkrajšia v krajine“, sú však už minulosťou. Ku ktorej z bývalých missiek bol čas milosrdnejší?!

Ivana Christová a Silvia Lakatošová sa stretli v špeciálnom valentínskom vydaní relácie Tajomstvo mojej kuchyne. Televíznym divákom prezradili, na akých dezertoch si rady pochutnajú, keď sú zamilované. Tmavovlásky si zmerali sily v tom, ktorá z nich pripraví lepšiu maškrtu.

Na kuchársky súboj sa Ivana aj Silvia patrične nahodili. Obe prišli obuté v topánkach s vysokými opätkami, čo so smiechom okomentovala aj moderátorka relácie Kamila Magálová. To však nie je jediná vec, ktorá bývalé missky spája. Dámy majú totiž tmavú farbu vlasov a podobný bol aj výber ich oblečenia – obe stavili na čiernu farbu odevu.

Pri pohľade na bývalé kráľovné krásy je však očividné, že sa v niektorých smeroch sa aj výrazne odlišujú. Ivanina štíhla postava z misskovských čias je už dávno minulosťou, Silvia sa v porovnaní s ňou ešte stále môže popýšiť dokonalými krivkami. „V prvom rade na sebe makám. Cvičím skoro každý deň. Keď chlapov ráno vypravím, idem si zacvičiť. Ale dosť veľa robí aj strava,“ prezradila Lakatošová svoj recept na dokonalú postavičku.

Rozdiel je potom badateľný aj na tvárach obidvoch dám. Kým Christovej zaoblená pôsobí napnutejšie a nie je príliš vidno vrásky, Silvia ich má okolo očí pomerne zreteľné. Dámy majú odlišný aj vkus na mužov. Lakatošovej manžel Pavol Chovanec je od nej o sedem rokov starší, jej predchodkyňa Ivana si naposledy pre zmenu nabalila zajačika. 

Tip: Pozrite si celebrity v Smotánke alebo v Top Star magazíne. Časy vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu