Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Christová už nie je sama: Našla si zajačika!

Ivana po Viktorovom boku doslova žiarila. Zobraziť galériu (33)
Ivana po Viktorovom boku doslova žiarila.

BRATISLAVA – Za Beňom nesmúti! Ivana Christová (40) má po svojom boku nového muža. Je ním sympatický Prešovčan Viktor Frisík. Tmavovláska sa čerstvým objavom popýšila na meninovej Jozefovskej párty, ktorú usporiadal Jozef Oklamčák (53). Zdá sa, že bývalá misska sa pri hľadaní partnera inšpirovala expriateľom Robom Beňom (47). Aj ona lovila v mladších vodách.

Rozdávala úsmevy na všetky strany! Ivana Christová dorazila na piatkovú meninovú párty Jozefa Oklamčáka v pánskej spoločnosti. Tmavovláska nijako nekomentovala to, či je Viktor jej novým priateľom. Ich správanie však nasvedčovalo tomu, že vzťah medzi nimi je viac než kamarátsky. Sympatický tridsiatnik dokonca sprevádzal Christovú aj na českej súťaži krásy, ktorá sa konala v sobotu.

Zistili sme, že Viktora do hlavného mesta prilákali pracovné povinnosti. Údajne má vlastnú tanečnú skupinu. Napokon, v piatok schopnosti v tejto oblasti potvrdil aj na parkete. Tmavovláska sa v jeho spoločnosti poriadne odviazala a výborne sa zabávali až do rána.

Okrem toho, že na Jozefovskej párty zaznela Jozefovská hymna, pokrstila sa aj Jozefovská vodka. Ako nám usporiadateľ Oklamčák prezradil, v slávnostný večer založil aj oficiálny Klub Jozefov. Jeho členom sa môžu stať nielen nositelia tohto mena, ale aj všetci jeho priaznivci. Už sa medzi nich zaradili Jozef Golonka, Jozef Iľko či Juraj "Jozef" Jakubisko.

Všetci spomínaní hostia si spolu s ďalšími prítomnými vychutnávali počas slávnostného večera rôzne gurmánske špeciality. Napríklad medvedí guláš, grilovaného diviaka, pečené jahňa s rozmarínom či krevety. „Musím pochváliť svojho kamaráta Jozefa Baránka, ktorý mal na starosti catering. Jedlo bolo naozaj vynikajúce,” povedal topkám Jozef Oklamčák.

Chcete vedieť, ako to na párty vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu