Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Christová poriadne schudla: Wau, takto teraz vyzerá!

Ivana Christová schudla desať kíl. Zobraziť galériu (10)
Ivana Christová schudla desať kíl. (Zdroj: Foto: Obezin)

BRATISLAVA – Evidentne ľahšia! Poriadnym úbytkom váhy sa môže pýšiť bývalá modelka a prvá Miss Československa Ivana Christová (42). V poslednom období sa jej totiž podarilo schudnúť viac než desať kíl. A už čoskoro by mala dosiahnuť métu s číslom dvadsať. Sama hovorí, že bez nadbytočných tukových vankúšikov sa cíti lepšie a šťastnejšie. A naozaj jej to pristane.

Stratené kilá ako darček! Aj napriek oblinám sa mohla bývalá Miss Československa Ivana Christová stále pýšiť svojou krásnou tvárou. No nedávno vyšli na svet fotografie, na ktorých vyzerá brunetka o pekných pár kíl ľahšia. 

Ivane sa totiž v poslednej dobe podarilo vylepšiť si svoju postavu, ktorá  už nemala miery modeliek. „Môj metabolizmus sa naštartoval prakticky okamžite, ručička váhy sa posunula smerom dole už po troch dňoch. Za tri týždne som zhodila prvých päť kíl," opísala, ako začala strácať kilá. Brunetka si tak dala krásny darček k nedávnym štyridsiatym druhým narodeninám. Ručička na váhe by podľa jej plánov mala v septembri ukazovať až o dvadsať kíl menej.

Christová sa rozhodla skoncovať s nežiadúcimi faldíkmi aj napriek tomu, že podľa nej neplatí pravidlo, že krásne ženy sú len tie štíhle. Je však maximálne spokojná, že sa odhodlala chudnúť. „Zaujímavé je, že mám vďaka úbytku váhy oveľa viac energie a cítim sa šťastná," prezradila. Snáď jej to dlho vydrží.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu